Selskaber

Selskabsbuffet

Selskabsbuffet

 – Vælg aperitif
– Vælg buffet
– Vælg fra vinkortet eller vælg vor:

Vin ad libitum (8 timer): Passende vine under middagen rød, hvid og 1 gl. dessertvin, og efterfølgende bar med vin samt øl og vand

– Vælg kaffe og eventuel avec
– Vælg eventuelt natmad

Europæisk buffet

Rillette af varmrøget laks med rejer og urter
Stykker af pestobagt hellefisk med spidskål og cremesauce
Spansk skinke med melon og persillemayonnaise
Salat med fransk kylling, ostecreme og mango
Scampi på spyd med sesam
Skiver af andebryst med sursyltet pære
Tre slags brød og smør
~
Oksefilet af kødkvæg med timianmarinade
Fransk kyllingebryst med trøffelpanade
Sauce med rødvin og peber
Små stegte kartofler med urter
Caprese med mozzarella og basilikum
Små salater med grillet grønt
Smørdampede grøntsager med persille
Flan med luftige kål
~
Frugttærte med friske bær og frugt, samt syrlig ”skovbær-fraiche”
Panna cotta med jordbærsmoothie og friske jordbær
Chokolademousse med espresso og mandelkrokant

420,- pr. kuvert
Knudhule buffet

Salat med rejer, scampi, krebs, æg og babyleaves
Skiver af koldrøget laks med æggestand og urtedressing
Vitello tonnato med tunsauce og citron
Grønne asparges med syltede tomater, skiver af modnet skinke, parmesan og ristede pekannødder
Bruchetta med skaldyr og urter
~
Hvidløgsstegt kalveculotte
Helstegt skinke med timian
Pommes Anna i fad
Håndskårne fritter
Lys kalvepebersauce
Tomatsalat med melon, feta, appelsin og mosebøllebær
Grøn salat med ”grønne sager”
Salat med smukke rustikke salater, dressing, sprød bacon og radiser
~
Gateau Marcel med bær
Islagkage med frugtsauce
Sprød frugtsalat med lime og sukker

385,- pr. kuvert
Frokost buffet klassisk

Fiskefilet med panko, mayonnaise og håndpillede rejer
Scampi på spyd med hvidløgsdip
Krabbesalat med sprøde ”toast melba”
Varmrøget laks med dressing
Rillette af hellefisk med kapersbær og syltede løg
Roastbeef med remoulade, peberrod og syltet agurk
~
Små pariserbøffer med klassisk garniture
Mørbrad parisienne med krydrede pølser og bacon
Tærte med kylling og ventreche
Salat med pinjekerner, croutoner og tomater
Cæsarsalat med kylling og ventreche
Skinkesteg med kartoffelsalat og purløg
~
3 dejlige oste med ”ostedip”
Mandelkager med mochacreme
Frugttærter med årstidens bær og frugt

360,- pr. kuvert
“Tapas” på Knudhule

Små scampispyd med mojosauce
Laks med mandelcreme og rødbede
Rillette af hellefisk med citron og olivenolie
Sprøde rejer med limemayo
Grillede artiskokker med sprød bacon og cæsardressing
Letstegt tun med sesam og nudel
Råmarineret kammusling i persilleolie
~
Salat med gedeostecreme, oliven og mango
Kartoffelsalat med mayo-dijon-vinaigrette
Carpaccio med citron og oliven
Mammutoliven og grønne spanske oliven
Skiver af serranoskinke med syltet grønt
Ristede hvidløgssvampe med piri piri
Spansk tortilla med kartoffel og piment
Skiver af oksefilet med tomatsauce
Croquetas med skinke
Vitello tonnato med mild tunsauce
~
Manchego og valdeon med syltet figen
Creme catalane
Jordbær med creme og krokant
Mousse af mørk chokolade
Choko-mochais med vaniljesauce

455,- pr. kuvert
Gå-hjem-mad

Klassisk pølsebord med pølser, skinker, dip og dyp 69,-
Spansk og italiensk charcuteri med terrin, spyd, diverse dip samt brød 89,-
Hotdogs med tilbehør 79,-
Indisk inspireret karrysuppe 69,-
Æggekage med bacon, tomat og grønt 79,-
Svampesuppe med vilde svampe 69,-
Engelske sandwich med diverse fyld 75,-
Tarteletter med høns i asparges 75,-
Aspargessuppe med grønne og hvide asparges 75,-
Boller i karry med løse ris 75,-
Dyrlægens natmad med lun leverpostej, saltkød, sky, løg og karse og rugbrød 75,-