Hjem » Selskaber » Selskabsmenu

Selskabsmenu 2024

på Knudhule Badehotel

Når du holder selskab på Knudhule Badehotel, finder vi sammen frem til en menu, der passer til din smag som er i sæson, og som køkkenchef Dean Jespersen har gennemprøvet.

På den måde er vi sikre på, at retten fungerer smagsmæssigt og visuelt, og at den kan tilberedes til et stort selskab i den høje kvalitet, vores køkken er kendt for.

Køkkenchef Dean Jespersens sæsonkøkken
Her finder du køkkenchefens anbefalinger til menuer, som passer til enhver årstid.
Sæsonanbefalingen er lavet for at sikre råvarer i absolut topklasse. Kontakt os, hvis du har lyst til en ret der tilhører en anden årstid end den, hvor du skal afholde dit selskab – så tager vi en snak om hvordan vi kan tilpasse retten, så den passer til din selskabsmenu.

Forretter

Vinter og tidligt forår (jan-feb-mar)

Bagt torsk med ærter, bacon og fiskecreme 130,-
Carpaccio af okse med parmesan og citron 130,-
Fransk ”cæsarkylling” med salat, bacon og parmesan 130,-
Cremet suppe af jordskokker, urteolie og rillette af and 130,-
Carpaccio af kammusling med håndpillede rejer, chiliolie, små salater og mayonnaise 130,-

 

Forår og forsommer (apr-maj-juni)

Cremet sommersuppe med skaldyr, fisk og lime 130,-
Variation af asparges, skinke og pocheret vagtelæg 130,-
Varmrøget laks med asparges og trøffelrøræg 130,-
Ravioli af hummer med hummercreme og sommergrønt 130,-
Asparges med sauce hollandaise og lakserogn 135,-

 

Sommer (juli-aug-sep)

Bagt kulmule med røget æble og ventreche 135,-
Salat med skaldyr, sprøde grøntsager og vinaigrette 145,-
Krabbesalat med dild, mango og mild chili 135,-
Bagt rødtunge og kammuslingesouffle med sauce vin blanc og urter 135,-
Skiver af Iberico-skinke med spanske oliven, aioli og sprødt 135,-

 

Efterår og tidlig vinter (okt-nov-dec)

Rimmet kammusling med agurk og dild 135,-
Vildt- og kantarelsuppe med fransk kyllingebryst og trøffel 125,-
Kalvespidsbryst og brissel med druesky, små kål og polenta 145,-
Hellefisk med fiskecreme, blomkål, trøffel og syltet løg 135,-
Koldrøget dyrekølle med appelsin og pickles 135,-
Ovnbagt torskefilet med urtecrust og puré, fiskesauce og sprødt 135,-

 

Forretter uden særlig sæson

Fisketallerken med variation af fisk og skaldyr efter årstiden 135,-
Spansk skinke med sprøde svær, kroket og karsedressing 135,-
Rejecocktail med håndpillede rejer, scampi, mayonnaise og stenbiderrogn 145,-
Carpaccio med parmesan og citron 125,-
Fransk ”cæsar”-kylling med salat, bacon og parmesan 135,-
Tapastallerken med udvalg af pølser, skinker, dip og skaldyr 130,-
Tatar af rå og røget laks med dild og sojaolie 135,-
Vagtel og brissel med polenta og druesky 135,-

Hovedretter

Vinter og tidligt forår (jan-feb-mar)

Kalvemørbrad med cremet jordskok, syltet tomat, smårødder og rødvinssky 255,-
Bagt torskefilet med stenbiderrogn, skilt fiskesauce og salviegrønt 235,-
Ballontine af fransk kyllingebryst med farseret lår, morkelsauce og brissel 220,-

 

Forår og forsommer (apr-maj-juni)

Oksemørbrad med cremet spinat, grønne asparges og pommes Anna 255,-
Lammekølle med bagte auberginer, tomater og olivenglace 250,-
Perlehøne med urtefyld, spinatflan og lys pebersauce 215,-
Hellefiskefilet med risotto, spæde ærter og friteret spinat 225,-

 

Sommer (juli-aug-sep)

Kalvemørbrad med spædt sommergrønt, sprøde ruller, kalvesky og kartoffelrøsti 255,-
Svinefilet med fennikelrub, sommerkål og pandesky 205,-
Bagt kulmule med skaldyrsragout og syrlige løg 225,-
Lammefilet i timian, lun tomat-squash-crudité, og mild sennepssauce 225,-
Fyldt perlehønebryst med chorizo-souffle, sarte grøntsager fra urtehaven, kartoffelrøsti, svampevariation og lys dijonsky 225,-

 

Efterår og tidlig vinter (okt-nov-dec)

Oksefilet med spidskål, brisler, svampe og rødvinsglace 225,-
Krondyrsfilet med høstgrønt, kartoffelrøsti og morkel 215,-
Variation af and med berberiandebryst, rulle med rillette af andelår, spæde kål, abrikos og kartofler 215,-
Timianbagt hellefiskefilet med smørdampet vintergrønt og hummersauce 225,-

 

Hovedretter uden særlig sæson

Kalvemørbrad med fem slags garniture efter årstiden 255,-
Oksemørbrad med årstidens grønt og sauce bordelaise 245,-
Perlehøne med trøffel, fondant-kartoffel, urtegrønt og skysauce 215,-
Kalvesteg stegt som vildt med klassisk tilbehør 225,-

Desserter

Vinter og tidligt forår (jan-feb-mar)

Chokoladeterrine med passionssorbet og sprødt 105,-
Kirsebær og hvid chokolademousse 105,-
Banan i variation, kage, mørk chokolade, is og ganache 105,-
Variation over pære: pocheret, bagt og sorbet 105,-

 

Forår og forsommer (apr-maj-juni)

Rabarber med vaniljefromage og syltede rabarber 105,-
Variation af jordbær med verbena, vanilje og flødeis 105,-
Vaniljedrøm, marengs, vaniljecreme og frugt 105,-
Blød mandelkage med urter og rabarber 105,-

 

Sommer (juli-aug-sep)

Fast koldskål med bær, knas og marengs 105,-
”Jordbærtærte”, hvid chokolade og jordbæris 105,-
Grillet vandmelon, sorbet og kerner 105,-
Rabarbertærte med yoghurtsorbet og lakrids 105,-
"Sommerdrøm" – mørdejsbund med hyldeblomst, jordbærmousse og sorbet 105,-

 

Efterår og tidlig vinter (okt-nov-dec)

Chokoladedrøm (hvid, mørk og mælk), sorbet og knas 105,-
Ostekage med solbærcoulis og sorbet 105,-
Æbledessert, vaniljefromage, makron og gele 105,-
Hindbær-panna cotta med græsk yoghurt og chokoladesne 105,-
”Gulerodskage”, chokocrumble, friskost og ”råkost” 105,-

 

Desserter uden særlig sæson

Citronfromage med flødeskum 95,-
Crème brûlée med sorbet 95,-
Chokolade i variation, is, creme og kage 95,-
Islagkage med frugtsauce og friske bær 95,-
Gateau Marcel med syltede bær og sorbet 95,-

 

Osteretter uden særlig sæson

Danske oste med salt, sødt og syrligt 105,-
Franske oste med figenkompot og oliven 105,-
Tre blå oste med tre søde garniturer 105,-

Alle 3-, 4- og 5-retters menuer serveres anrettet på tallerken og med én servering for hver ret.

Yderligere information

Når du bestiller selskab på Knudhule Badehotel, er følgende altid inkluderet i prisen:

  • Selskabslokale
  • Opsætning
  • Borddækning
  • Blomster
  • Betjening
Scroll to Top