Selskaber

Selskabsmenu

Selskabsmenukort

Sammensæt selv menuen til dit selskab!
(Der skal bestilles mindst 10 kuverter)

(uden drikkevarer)

Hvis du ønsker en anden sammensætning af menuen, tager vi udgangspunkt i priserne for de enkelte retter. Vi laver naturligvis gerne andre retter efter aftale.

Vælg forret, hovedret, dessert og gå-hjem-mad for 

430,- pr. kuvert
Køkkenchef Dean Jespersens sæsonkøkken

Her finder du køkkenchefens anbefalinger til menuer, som passer til enhver årstid. Sæsonanbefalingen er lavet for at sikre råvarer i absolut topklasse. Kontakt os, hvis du har lyst til en ret, der tilhører en anden årstid end den, hvor du skal afholde dit selskab – så tager vi en snak om, hvordan vi kan tilpasse retten, så den passer til din selskabsmenu.

Forretter

Vinter og tidligt forår (jan-feb-mar)
Bagt torsk med ærter, bacon og fiskecreme 99,-
Carpaccio med parmesan og citron 99,-
Fransk ”cæsarkylling” med salat, bacon og parmesan 99,-
Cremet suppe af jordskokker, urteolie og rillette af and 99,-

Forår og forsommer (apr-maj-juni)
Cremet sommersuppe med skaldyr, fisk og lime 99,-
Variation af asparges, skinke og pocheret vagtelæg 99,-
Varmrøget laks med asparges og trøffelrøræg 99,-
Hvide asparges med beurre blanc, stenbiderrogn og urter 99,-

Sommer (juli-aug-sep)
Rimmet kammusling med røget æble og ventreche 99,-
Bagt rødtunge med syltede bøgehatte og ærtepuré 99,-
Salat med skaldyr, sprøde grøntsager og vinaigrette 99,-
Krabbesalat med dild, mango, og mild chili 99,-

Efterår og tidlig vinter (okt-nov-dec)
Vildt- og kantarelsuppe med fransk kyllingebryst og trøffel 99,-
Hellefisk med fiskecreme, blomkål, trøffel og syltet løg 99,-
Koldrøget dyrekølle med appelsin og pickles 99,-
Ovnbagt torskefilet med urtecrust og puré, fiskesauce og sprødt 99,-
I slutningen af november og december har vi også vore julespecialiteter..

Forretter uden særlig sæson
Fisketallerken med variation af fisk og skaldyr efter årstiden 99,-
Spansk skinke med sprøde svær, kroket og karsedressing 99,-
Rejecocktail med håndpillede rejer, scampi, mayonnaise og stenbiderrogn 99,-
Carpaccio med parmesan og citron 99,-
Fransk ”cæsar”-kylling med salat, bacon og parmesan 99,-
Tapastallerken med udvalg af pølser, skinker, dip og skaldyr 89,-
Tatar af rå og røget laks med dild og sojaolie 99,-
Vagtel og brissel med polenta og druesky 99,-

430,- pr. kuvert
Hovedretter

Vinter og tidligt forår (jan-feb-mar)
Kalvemørbrad med cremet jordskok, henkogt tomat, smårødder og rødvinssky 210,-
Bagt torskefilet med stenbiderrogn, skilt fiskesauce og salviegrønt 199,-
Ballontine af fransk kyllingebryst med farseret lår, morkelsauce og brissel 210,-

Forår og forsommer (apr-maj-juni)
Oksemørbrad med cremet spinat, grønne asparges og pommes Anna 210,-
Lammekølle med bagte auberginer, tomater og olivenglace 205,-
Perlehøne med urtefyld, spinatflan og lys pebersauce 199,-
Hellefiskefilet med risotto, spæde ærter og friteret spinat 220,-

Sommer (juli-aug-sep)
Kalvemørbrad med spædt sommergrønt, sprøde ruller, kalvesky og röstikartoffel 210,-
Svinefilet med fennikelrub, sommerkål og pandesky 199,-
Bagt kulmule med skaldyrsragout og syrlige løg 189
Lammefilet i timian, lun tomat-squash-crudité, og mild sennepssauce 199,-

Efterår og tidlig vinter (okt-nov-dec)
Oksefilet med spidskål, brisler, svampe og rødvinsglace 199,-
Krondyrsfilet med høstgrønt, pommes rösti og morkelsky 199,-
Variation af and med berberiandebryst, rulle med rillette af andelår, spæde kål, abrikos og kartofler 199,-
Timianbagt hellefiskefilet med smørdampet vintergrønt og hummersauce 199,-

Hovedretter uden særlig sæson
Kalvemørbrad med 5 slags garniture efter årstiden 205,-
Oksemørbrad med årstidens grønt og sauce bordelaise 205,-
Perlehøne med trøffel, fondant-kartoffel, urtegrønt og skysauce 199,-
Flæskesteg med klassisk tilbehør 199,-
Kalvesteg stegt som vildt med klassisk tilbehør 189,-

430,- pr. kuvert
Gå-hjem-mad

Klassisk pølsebord med pølser, skinker, dip og dyp 69,-
Spansk og italiensk charcuteri med terrin, spyd, diverse dip samt brød 89,-
Hotdogs med tilbehør 79,-
Indisk inspireret karrysuppe 69,-
Æggekage med bacon, tomat og grønt 79,-
Svampesuppe med vilde svampe 69,-
Engelske sandwich med diverse fyld 75,-
Tarteletter med høns i asparges 75,-
Aspargessuppe med grønne og hvide asparges 75,-
Boller i karry med løse ris 75,-
Dyrlægens natmad med lun leverpostej, saltkød, sky, løg og karse og rugbrød 75,-

295,- pr. kuvert
Diverse ekstra retter, uden sæson

Suppler menuen med den 4 ret fra menukortet: 99,-
Suppler menuen med den 4 ret fra menukortet: 65,-

Ganerenser med citronmelisse: 55,-
Danske oste med salt, sødt & syrligt: 89,-
Franske oste med figenkompot & oliven: 89,-
3 blå oste med 3 søde garniture: 89,-

295,- pr. kuvert
Desserter
295,- pr. kuvert