Årets julemenu for selskaber fra 15 til 100 personer

Årets julemenu for selskaber fra 15 til 100 personer

Aperitif
Crémant de Limoux Côté Mas, Rosé, Frankrig

Appetitvækker
Blinis med tatar af tun og sesam

Forret
Smørstegt juletorsk med ventreche, brioche, smukke ærter og vagtelæg
Sebastiani Chardonnay, North Coast, USA

Mellemret
Vagtel med druesky, polenta og sprøde brisler
Gaudenz Weingut Knipser Pfalz

Hovedret
Helstegt oksemørbrad med cremet kål, chorizo, skysauce og rösti-kartoffel
Ortas Rasteau ”tradition”, Rhône, Frankrig

Dessert
Juledessert med, ris, kirsebær, æbler og mandler
Brachetto d`Aqui, San Maurizio Vallebelbo, Italien

Vin ad libitum Premium:
Passende vine (8 timer kl. 18.00 til 01.30)
Hvid-, rød- og dessertvin samt øl og vand
Kaffe med petit four og XO-cognac eller Baileys
Drinksbar med øl, vand og vin + 3 typer premium-spiritus og mixere efter middagen

Natmad:
Pølsebord med julespecialiteter, pølser, postej, skinker og godt brød

1.005,- pr. kuvert