Aftenmenu ”JUL” fra d. 14. november

 

Forkæl dig selv med et glas champagne fra Andre Clouet, Silver Brut 105,- pr gl.
~
Appetitvækker
[Blinis med tatar af tun og sesam]
Appetizer: Blinis with tartare of tuna and sesame
~
Starten
[Smørstegt juletorsk med ventreche, brioche, smukke ærter og vagtelæg]
Starter: Codfish with ventreche, brioche, peas and quail egg
~
Mellemspillet
[Vagtel med druesky, polenta og sprøde brisler]
Second: Breast and club and quail with sweetbread and polenta
~
Kødet
[Helstegt oksemørbrad med cremet kål, chorizo, skysauce og rösti-kartoffel]
Main: Beef tenderloin with creamed cabbage, chorizo, sauce and rösti potato
~
Osten
[Oste fra vogn]
Cheese: Presented from the trolley
~
Desserten
[Juledessert med, ris, kirsebær, æbler og mandler]
Dessert: Christmas dessert with cherries, apples and almonds
~
Appetitvækker + 4-retter 379,- pr. kuvert - Appetitvækker + 5-retter 439,- pr. kuvert
4-glas vinmenu 299,- pr. kuvert - 5-glas vinmenu 335,- pr. kuvert

1/2 vinmenu ”drivers” 4-glas 185,- - 1/2 vinmenu ”drivers” 5-glas 199,-
Hele Molevitten: Champagne, appetitvækker, 5-retter, 5-vine, kaffe, cognac og fyldt chokolade 910,-

OBS: ved valg af ost til grupper over 7 personer eller ved spisning på terrassen serveres osten som udvalg fra køkkenet

 

 

Menu Tradition 2018

Appetitvækker
[Blinis med tatar af tun og sesam]
Appetizer: Blinis with tartare of tuna and sesame
~
Forret
Koldrøget laks på ristet brioche, peberrodscreme og æg
Starter: Smoked salmon, with brioche, horseradish cream and egg
~
Hovedret
Confiteret and med skysauce
rødkål, pommes saute, tranebær og chips
Main course: Confit og duck, sauce, red cabbage, cranberries and crispy potato
~
Dessert
Æblestrudel med vaniljeis
Dessert: Apple strudel with vanilla ice cream
~
Appetitvækker + 3-retter 365,- pr. kuvert
3-glas vinmenu 279,- pr. kuvert - 1/2 vinmenu ”drivers” 3-glas 170,-

 

À la Carte aften

 

Forretter

Jordskokker, med svampe, urter og æbler 100,- (vegetarisk)
Jerusalem artichoke with mushrooms and apples
~
Smørstegt juletorsk med ventreche, brioche, smukke ærter og vagtelæg 100,-
Codfish with ventreche, brioche, peas and quail egg
~
Vagtel med druesky, polenta og sprøde brisler 100,-
Breast and club and quail with sweetbread and polenta
~
Koldrøget laks på ristet brioche, peberrods-creme og æg
Smoked salmon, with brioche, horseradish cream and egg
~
Kraftig fiskesuppe med smågrønt, rejer og scampi 100,-
Fish soup with greens, scampi and shrimps

 

 

Hovedretter

Helstegt oksemørbrad med cremet kål, chorizo, skysauce og rösti-kartoffel 225,-
Beef tenderloin with creamed cabbage, chorizo, sauce and rösti potato
~
Steak af kalv
sauce bearnaise, rustikke fritter og variation af grønt 299,-
Steak of USDA beef, with fries and sauce bearnaise
~
Smørstegt Torskefilet
selleri, pommes fondant, sauce beurre blanc og grønt 225,-
Fillet of codfish, with celery, potato and sauce beurre blanc
~
Risotto med høstkål, ærter og sprød kartoffel 150,- (Vegetarisk)
Risotto with cabbage and crispy potato
~
Confiteret and med skysauce
rødkål, pommes saute, tranebær og chips 225,-
Confit duck, sauce, red cabbage, cranberries and crispy potato

 

 

Småretter

Småretter er retter fra det enklere
køkken, som passer til den lidt mindre sult.

Salat med spansk skinke og vinaigrette 145,-
Salad with Spanish cured ham and vinaigrette
~
Pariserbøf med klassisk tilbehør 150,-
“Parisian ground beef” with bread and garnish

 

 

Dessert & ost

Juledessert med, ris, kirsebær, æbler og mandler 65,-
Christmas dessert with cherries, apples and almonds
~
Udvalg af is og sorbet 65,-
Selection of sorbet and Ice cream
~
Chokolade med karamelis 65,-
Chocolate souffle with Caramel ice-cream
~
Æblestrudel med vaniljeis 65,-
Apple strudel with vanilla ice cream

Ostevogn
Oste med salt og sødt 99,-
Selection of cheese from the trolley