Restaurant

Aftensmenu "Jul"

Gælder fra den 11. november 2020

Aperitif, mousserende & drinks

Tørre bobler: Crémant de Limoux, Côte Mas, Rosé 89,-
Halv-tørre bobler: Spumante Secco, Bianca vigna, Veneto 89,-
GT: Tanqueray & Fever Tree tonic 95,-
Vi laver også gin tonic med andre gin typer:
Monkey 47 - Plymouth - The Botanist -Tanqueray 10 - Hendricks 115,- pr. stk.
Gin Hass: Tanqueray, mango og lemon-soda 95,-
Aperol Spritz: Prosecco, Aperol og soda 95,-
”Kir Royal” Prosecco og crème de cassis 95,-
Ricard & Soda 65,-
Campari & Soda 65,-
Campari & Tonic 95,-
Dark & Stormy: Angostura, lime og ginger beer 95,-

Sæsonmenu "jul"

Appetitvækker
[Blinis med tatar af tun og sesam]
Appetizer: Blinis with tuna and sesame
~
Starten
[Bagt hellefisk med variation af jordskok, små kål og urtesauce]
Starter: Baked fillet of halibut, Jerusalem artichoke, cabbage and cream sauce
~
Mellemspillet
[Vagtel med kalvebrissel, druesky og små svampe]
Second: Quail and sweetbread, grape sauce and mushrooms
~
Kødet
[”Helstegt kalvemørbrad stegt som vildt”]
med syltede løg, skysauce og glaserede rødder og sprøde kartofler og tyttebær
Main: Tenderloin from veal with root vegetables, potatoes and lingonberries
~
Osten
[Variation af franske og danske oste, med garniture og kiks]
Cheese: variation of 5 chesses and garnish
~
Desserten
[Ris a la mande med sorbet af kirsebær, mandelspunge, knas og sne]
Dessert: Traditional Danish Christmas dessert, with Cherrie sorbet and crisps
~
Appetitvækker + 4-retter 415,- pr. kuvert - Appetitvækker + 5-retter 455,- pr. kuvert
4-glas vinmenu 305,- pr. kuvert - 5-glas vinmenu 355,- pr. kuvert
1/2 vinmenu ”drivers” 4-glas 185,- - 1/2 vinmenu ”drivers” 5-glas 199,-
Hele Molevitten: Mousserende, appetitvækker, 5-retter, 5-vine, kaffe, cognac og fyldt chokolade 999,-

Køkkenchefens dagsmenu

Dagens 2-retters menu

Vores køkkenchef laver hver dag en 2-retters sæsonmenu med fokus på dagsaktuelle råvarer
Det har længe været køkkenchefens ønske at kunne tilbyde en dagsmenu som består af dagsaktuelle råvarer, til en ”god” pris.
Menuen tager udgangspunkt i det dansk-franske køkken som kendetegner køkkenet på Knudhule Badehotel
~
Menuen består af forret og hovedret og koster 289,- pr. kuvert
~
Tilvalg af valgfri dessert for kun 320,- pr. kuvert (3-retter)
Tilvalg af vinmenu til menuen 80,- pr. gl.
Vor restaurantchef afstemmer i samarbejde med køkkenchefen passende vine til menuen

À la Carte aften

Forretter

Henkogte og syltede tomater, parmaskinke og mozzarella 100,-
Baked and pickled tomatoes with parma-ham and mozzarella
~
Sprøde ruller med spicy grønt, chili mayonnaise, og soya-sesam-dip 100,- (vegetarisk)
Crispy roll with chili and soya-sesame sauce
~
Hummersuppe med råmarineret jomfruhummerhale og grønt 125,-
Lobster bisque with Norwegian lobster tail and greens
~
Bagt hellefisk med variation af jordskok, små kål og urtesauce 100,-
Baked fillet of halibut, Jerusalem artichoke, cabbage and cream sauce
~
Vagtel med kalvebrissel, druesky og små svampe 120,-
Quail and sweetbread, grape sauce and mushrooms
~
”Scampi fritti” med citron, hvidløgs dip og dyp 125,-
Scampi fritti with lemon and garlic spread

Hovedretter

Steak af oksefilet med kryddersmør og chilifritter 285,-
Steak with herbalbutter and chili fries
~
”Helstegt kalvemørbrad stegt som vildt” 275,-
med syltede løg, skysauce og glaserede rødder og sprøde kartofler og tyttebær
Tenderloin from veal with root vegetables, potatoes and lingonberries
~
Urtebagt torskefilet med beurre blanc, smågrønt og kartoffel 275,-
Baked fillet of cod, sauce beurre blanc, greens and potato
~
Risotto med morkel og trøffel, sprød jordskok og hestebønner 195,- (vegetarisk)
Risotto with truffle, beans and morell
~
Confiteret over-underlår af and, skysauce, kål og små kartofler 250,-
Confit of berberi duck, pickeld cabbage and fries

Desserter

Ris a la mande med sorbet af kirsebær, mandelspunge, knas og sne 75,-
Traditional Danish Christmas dessert, with Cherrie sorbet and crisps
~
Blød ”brunkage” med gele, appelsinsorbet og knas 75,-
Spicy cake with gel and orange sorbet
~
”Gammeldags æblekage i nye klæder” 75,-
Apple-cake with cream, macron and vanilla
~
Mørk chokoladekugle, med kage karamel og passion 75,-
Chocolate dessert with caramel and passionfruit


Ost

5 oste fra Frankrig og Danmark, med garniture 100,-
Variation of 5 chesses and garnish

Børne-menu

Serveres til børn op til 14 år

Paneret kyllingefilet med pommes frites og små grønt 115,-
Breaded fillet of chicken with French-fries and greens
~
Smørstegt paneret fiskefilet med pommes frites og små grønt 115,-
Pan-fried fillet of plaice with French-fries and greens
~
Børneburger med salat, pommes frites og små grønt 130,-
Beef-burger with salad, dressing and ketchup
~
Børneis med vaniljeis, friske bær og chokoladesauce 65,-
Vanilla ice-cream with fresh berries and chocolate-sauce

Tilmeld dig vores nyhedsbrev

!
!
!

Læs vores privatlivspolitik

Terms and Conditions checkbox is required.
Something went wrong. Please check your entries and try again.
Scroll til toppen