Aftenmenu “tidlig vår” fra d. 20. marts

Forkæl dig selv med et glas champagne fra Andre Clouet, Silver Brut 105,- pr gl.
~
Appetitvækker
[Stenbiderrogn på blinis]
Appetizer: Lumpfish roe on a blinis, sour cream and onion
~
Starten
[Krabbesalat med æbler, sprød jordskok og crouton]
Starter: Crab salad with apples, Jerusalem artichoke and crouton
~
Mellemspillet
[Fransk kylling med polenta, spinat, ærter og urteolie]
Second: French chicken, polenta, spinach, peas and herbal oil
~
Kødet
[Kalvemørbrad med svampesouffle og bacon]
Main: Tenderloin from veal with mushroom souffle and bacon
~
Osten
[Oste serveret fra vor ostevogn]
Cheese: presented, and served from the trolley
~
Desserten
[Bavarois af kokos, med sorbet, pistacie og jordbær]
Dessert: Bavarois of coconut, sorbet, pistachio, and strawberry

Appetitvækker + 4-retter 389,- pr. kuvert - Appetitvækker + 5-retter 445,- pr. kuvert
4-glas vinmenu 299,- pr. kuvert - 5-glas vinmenu 335,- pr. kuvert
1/2 vinmenu ”drivers” 4-glas 185,- - 1/2 vinmenu ”drivers” 5-glas 199,-

Hele Molevitten: Champagne, appetitvækker, 5-retter, 5-vine, kaffe, cognac og fyldt chokolade 925,-
OBS: ved valg af ost til grupper over 7 personer serveres osten som udvalg fra køkkenet

 

Menu Tradition 2019

Appetitvækker
[Stenbiderrogn på blinis]
Appetizer: Lumpfish roe on a blinis, sour cream and onion
~
Forret
Hummer-savarin med jomfruhummer og hummerbisque
Starter: Lobster savarin with “Norway Lobster” and bisque
~
Hovedret
Fransk skovdue med hvide asparges, risotto og trøffel
Main: French pigeon with white asparagus, risotto og truffle
~
Dessert
Crème brûlée med rabarberris
Dessert: Crème brûlée with rhubarb sorbet
~
Appetitvækker + 3-retter 410,- pr. kuvert
3-glas vinmenu 279,- pr. kuvert - 1/2 vinmenu ”drivers” 3-glas 170,-

 

À la Carte aften

 

Forretter

Asparges med sauce hollandaise 100,- (vegetarisk)
Asparagus with sauce hollandaise
~
Hummer-savarin med jomfruhummer og hummerbisque 175,-
Lobster savarin with “Norway Lobster” and bisque
~
Fransk kylling med polenta, spinat, ærter og urteolie 100,-
French chicken, polenta, spinach, peas and herbal oil
~
Koldrøget laks på ristet brioche, peberrodscreme og æg 100,-
Smoked salmon with brioche, horseradish cream and egg
~
Krabbesalat med æbler, sprød jordskok og crouton 100,-
Crab salad with apples, Jerusalem artichoke and crouton
~
Hønsesalat med urter og ristet rugbrød 100,-
Chicken salad with green herbs and rye bread

 

 

Hovedretter

Kalvemørbrad med svampesouffle og bacon 225,-
Tenderloin from veal with mushroom souffle and bacon
~
Grillet steak af Oksefilet,
sauce bearnaise, rustikke fritter og variation af grønt 299,-
Steak of USDA beef with fries and sauce bearnaise
~
Smørstegt ising
Sauce hollandaise, kartoffel og grønt 225,-
Lemon sole sauce beurre blanc, potato and greens
~
Risotto med asparges, ærter og spinat 150,- (vegetarisk)
Risotto with asparagus, peas and spinach
~
Fransk skovdue med hvide asparges, risotto og trøffel 299,-
French pigeon with white asparagus, risotto og truffle

 

 

Småretter

Småretter er retter fra det enklere
køkken, som passer til den lidt mindre sult.

Salat med spansk skinke og vinaigrette 150,-
Salad with Spanish cured ham and vinaigrette
~
Pariserbøf med klassisk tilbehør 150,-
“Parisian ground beef” with bread and garnish

 

 

Dessert & ost

Crème brûlée med rabarberris 65,-
Crème brûlée with rhubarb sorbet
~
Udvalg af is og sorbet 65,-
Selection of sorbet and ice cream
~
Chokolade med karamelis 65,-
Chocolate souffle with caramel ice-cream
~
Bavarois af kokos, med sorbet, pistacie og jordbær 65,-
Bavarois of coconut, sorbet, pistachio, and strawberry
~
Ostevogn
Oste med salt og sødt 99,-
Selection of cheese from the trolley