Diner Transportable

Buffet 2020

Årets fest og konfirmationsbuffet 1b

Salat med varmrøget laks, scampi-rejer, æg, rejer og mild chili
Reje-skaldyrssalat med sprøde croutoner og urter
Serranoskinke med asparges og urtedressing
Kyllingespyd på spicy bulgur og yoghurtdressing
~
Culotte af sødmælkskalv med timian
Fransk kyllingebryst med chorizosmør (steges færdigt i ovnen på stedet)
Tomatsalat med feta, melon og friske bær
Pastasalat med rucolapesto, jordnødder, grøntsager og bacon
Grøn salat med ”grønne sager” og hindbærvinaigrette
Små stegte kartofler
Kalveskysauce
~
Gateau Marcel med syltede bær
Pannacotta med vanilje
Jordbæris og vaniljeis

325,- pr kuvert inklusive brød og smør
(min. 10 kuverter)

Ved levering af årets fest og konfirmations buffet til levering i maj, juni eller juli fratrækker vi 15%

Kombinationsbuffet 2020 2b (mellem)

“Sammensæt din egen buffet!”

Kombinationsbuffet medium 2b

Vælg frit følgende (se Udvalg af retter nedenfor):
3 forretter
Hovedret: 1 slags kød, 1 slags kartoffel 1 slags sauce og 2 slags garniture
1 dessert

310,- pr. kuvert inklusive brød og smør
(min. 10 kuverter)

Kombinationsbuffet stor 3b

Vælg frit følgende (se Udvalg af retter nedenfor):
3 forretter
Hovedret: 2 slags kød, 1 slags kartoffel, 1 slags sauce og 3 slags garniture
2 desserter

345,- pr. kuvert inklusive brød og smør
(min. 10 kuverter)

Udvalg af retter

Forretter

Koldrøget laks med røræg og kaviar
Ovnbagt laks med urter og dressing
Varmrøget laks med pimentcreme
Tarteletter med høns i asparges
Små stykker citronbagt hellefisk på salater
Farseret rødspættefilet med rejer og dressing
Mini-rejecocktail med varmtvandsrejer
”Forårssalat” med scampi-rejer, varmrøget laks, jordbær, chili og babyleaves
Skaldyrssalat med små sprøde croutoner og urter
Andesalat med nødder og tranebær
Spansk skinke med melon og urtedressing
Vitello tonnato med tunsauce
Skiver af kylling og salater ”Caesar style”
Kyllingespyd med marinerede grøntsager og nudler
Marineret kyllingebryst med hvedekerner og pesto
Charcuteri med skinke, chorizo og ventreche med tortilla og mojosauce

Hovedret ”kødet”

Oksecuvette af amerikansk kødkvæg stegt med timian og hvidløg
Krydderoksefilet af australsk kødkvæg (+25,- pr. kuvert)
Landskinke med barbecue-rub
Kyllingebryst af fransk opdræt med chorizosmør (steges færdig på stedet)
Kalveculotte af sødmælkskalv med peber-rub
Marinerede spareribs og frikadeller
Lammekølle med rosmarin og hvidløg
Svinemørbrad a la creme med svampe
Bagt hellefiskefilet på urter

Hovedret ”kartoffel”

Små kartofler med urter og peberblanding
Bagte kartofler med urtesmør
Flødekartofler med hvidløg og urter
Kartoffelsalat med pinjekerner og sennepsdressing
Pommes Anne

Hovedret ”sauce”

Rødvinssauce
Svampesauce
Barbecuesauce
Pebersauce

Hovedret ”garniture”

Aspargessalat med vinaigrette og salater
Små babyspinatblade med grillet aubergine, pinjekerner og asparges
Grøn salat med babyleaves, majs, ærter, peanuts, tranebær, agurk og peber samt grøn salat efter årstiden
Caprese-salat med tomat og mozzarella
Græsk salat med tomat, feta, løg og oliven
Broccolisalat med kerner, bacon, rosiner og dressing
Bagte rodfrugter med balsamico
Pastasalat med pesto, bacon og grøntsager
Cremet pastasalat med mild chili, rød peber og croutoner
Smørdampede grøntsager (leveres udampede)
Tzatziki
Salat med koriander, jordbær og limevinaigrette
Salater med nudler, nektariner og croutoner

Dessert

Gateau Marcel med marinerede bær
Frugttærte på nøddebund og frisk frugt
Islagkage med mandelkrokant, jordbær og chokolade
Jordbærdrøm med variation af jordbær, makroner og creme
Frugtsalat med lime og råcreme
Mandelkage med mousse og frisk frugt
Rabarbertærte med yoghurtcreme
Isparfait med jordbær og vanilje
Pannacotta med vanilje

Hjejlebuffet 2020 (4b)

En buffet særligt egnet til at tage med ud at sejle

Scampi-rejer på spyd med hvidløgsdip
Varmrøget laks med dressing
Rillette af hellefisk med kapersbær og syltet løg
Serranoskinke med parmesan, pekannød og syltet tomat
~
Små medaljoner af svinemørbrad med cremet paprikadressing
Kartoffelsalat med sennep og skalotteløg
Serranoskinke med asparges og urtecreme
Tærte med kylling og ventreche
Salat med pinjekerner og tomater
~
3 udvalgte oste med garniture
Små brownies med mousse
Frugttærter med årstidens bær og frugt

290,- pr. kuvert inklusive brød og smør
(min. 15 kuverter)

*) Når vi leverer den bestilte mad, skal du som bestiller/vært sørge for hjælp til at bære den ind. Du skal stille med 1 person pr. 10 bestilte kuverter.

Hvis du ikke ønsker eller har mulighed for dette, bærer vores chauffører gerne maden ind uden hjælp. Dette koster dog kr. 675,- pr. påbegyndt time, og vi afregner for minimum ½ time. Desuden skal følgende retningslinjer overholdes, da vores chauffører ellers ikke kan tilbyde indbæring:

  • Der må højst være 50 meter fra sikker aflæsningsmulighed/parkering til det sted, hvor maden skal stilles.
  • I glat føre skal der være saltet og ryddet sne, så vores chauffører kan færdes sikkert.

Tilmeld dig vores nyhedsbrev

!
!
!

Læs vores privatlivspolitik

Terms and Conditions checkbox is required.
Something went wrong. Please check your entries and try again.
Scroll til toppen