Selskaber

Festlokalerne

Wienberg & Knudssal

Wienbergsalen og Knudsal er tilsammen det største lokale på Knudhule. Her dækker vi ofte op med runde borde. Fra den ene ende har gæsterne udsigt til Knudsø, og fra den anden ende ses engen bag Knudhule Badehotel. Lokalet blev renoveret i vinteren 2018 og er indrettet med lyse paneler langs væggene og lyst gråblåt tapet.
Hver for sig rummer Knudsal ca. 50 personer og Wienbergsalen ca. 70 personer. Slås de sammen, kan de rumme op til 120 personer til selskabsspisning.

Himmelbjergstuen

Som navnet antyder, er der fra Himmelbjergstuen udsigt til Himmelbjerget med tårnet på toppen. Lokalet har lyst trægulv og giver en dejlig atmosfære, som indbyder til hyggeligt samvær – uanset hvor mange I er.
Himmelbjergstuen rummer op til 65 personer og har egne toiletter. Også her kan vi dække op med runde borde, men bruger lige så ofte aflange.

Caféen

Cafeen er et lille intimt lokale med bardisk i lokalet og udsigt til Knudsø.
Cafeen blev renoveret i vinteren 2019. Den bruges ofte sammen med den tilstødende Wienbergsal, men den er også velegnet til små grupper på op til 24 personer, som ønsker at spise for sig selv.

Vandrestuen

Vandrestuen ligger i havehuset ved siden af hovedbygningen. Her finder du en spisestue samt en lille tv-stue, hvor I kan nyde en aperitif eller en kop kaffe efter middagen.
Vandrestuen blev lige som cafeen renoveret i vinteren 2019. Den har plads til 35 personer og er velegnet til kold og varm buffetservering.

Tilmeld dig vores nyhedsbrev

!
!
!

Læs vores privatlivspolitik

Terms and Conditions checkbox is required.
Something went wrong. Please check your entries and try again.
Scroll til toppen