Om hotellet

Folkene bag

Køkkenchef & medejer Dean Jespersen (f. 1979)

Uddannet kok på Hotel Hanstholm fra 1996-2000. Efter endt læretid gik turen til Norge for at arbejde som souschef på Holmenkollen Park Hotel i hotellets kendte gourmet restaurant ”De fem Stuer”. Her var Dean frem til januar 2003 hvorefter han vendte hjem til Danmark. I foråret 2003 startede han som ansvarlig for køkkenet på Restaurant Fureby i Århus. Her har han været indtil juni 2005. I perioden 2005 frem til 2013 har han i samarbejde med Anders Kalstrup og deres dygtige medarbejdere drevet Restaurant Gastronomisk Institut –  fra en søvnig restaurant på Søndergade i Silkeborg –  til at være en mindre virksomhed med mere en 10 ansatte, og med et højt aktivitet niveau.

Restaurantchef & medejer Anders Kalstrup (f. 1980)

Uddannet tjener på Hotel Hanstholm fra 1997-2000. Efter endt læretid gik turen ligeledes til Norge for at arbejde på det Dansk-Norske Hotel Lysebu. Her har Anders besat flere stillinger, først som tjener, senere som hovmester og siden 2002 som restaurantchef for stedets restaurant, banketlokaler og bar. Anders hjemvendte fra Norge i slutningen af 2004. Anders har i perioden fra 2005 frem til 2013 fungeret som daglig leder i tillæg til sit hverv som restaurantchef på Søndergade. Anders Kalstrups passion for vin har medvirket til at den lille restaurant i Midtjylland har landsdelens mest velvalgte vinkort, med fokus på europæiske vine

Tilmeld dig vores nyhedsbrev

Når du bekræfter din tilmelding bekræfter du samtidig at Knuchule Badehotel må sende nyhedsbreve med tilbud og nyheder. Vi holder dine data private, og deler dem kun med tredjeparter, der gør denne ydelse mulig.
Scroll til toppen