Restaurant

Sæsonmenu ”forsommer”

Aperitif, mousserende & sommerdrinks

Tørre bobler: Crémant de Limoux, Côte Mas, Rosé 89,-
Halv-tørre bobler: Spumante Secco, Bianca vigna, Veneto 89,-
GT: Hendricks & Fever Tree tonic 95,-
Gin Hass: Tanqueray, mango og lemon-soda 95,-
Aperol Spritz: Prosecco, Aperol og soda 95,-
”Kir Royal” Prosecco og crème de cassis 95,-

Se øvrige vine i vores glasvinkort...
Se i øvrigt vort store udvalg af champagne, hvidvin, rødvin og dessertvin i kælderkortet….

Sæsonmenu ”Forsommer” 2020

Appetitvækker
[Vegetarisk før-snack med mandel og tomat]
Appetizer: Green snacks with almond and tomato
~
Starten
[Asparges med pocherede æg og sauce hollandaise ]
Starter: Asparagus with poached egg and sauce hollandaise
~
Mellemspillet
[Bagt lange med sauce vierge og scampi]
Fillet of Scandinavian ling with sauce vierge and scampi
~
Kødet
[Mørbrad af okse med grillet paprika, kartoffel og kalveskysauce ]
Main: Tenderloin from beef, grilled paprika, potato and sauce
~
Osten
[5 oste fra Frankrig og Danmark, med garniture]
Cheese: variation of 5 chesses and garnish
~
Desserten
[Jordbær og rabarber med ”sandkage” og vaniljeis]
Dessert: Strawberries and rhubarbs with “sponge cake” and vanilla ice-cream
~
Appetitvækker + 4-retter 399,- pr. kuvert - Appetitvækker + 5-retter 455,- pr. kuvert
4-glas vinmenu 299,- pr. kuvert - 5-glas vinmenu 335,- pr. kuvert
1/2 vinmenu ”drivers” 4-glas 185,- - 1/2 vinmenu ”drivers” 5-glas 199,-

Hele Molevitten: Mousserende, appetitvækker, 5-retter, 5-vine, kaffe, cognac og fyldt chokolade 999,-

Køkkenchefens Dagsmenu

Dagens 2-retters menu

Vores køkkenchef laver hver dag en 2-retters sæsonmenu med fokus på dagsaktuelle råvarer
Det har længe været køkkenchefens ønske at kunne tilbyde en dagsmenu som består af dagsaktuelle råvarer, til en ”god” pris.
Menuen tager udgangspunkt i det dansk-franske køkken som kendetegner køkkenet på Knudhule Badehotel
~
Menuen består af forret og hovedret og koster 275,- pr. kuvert
~
Tilvalg af valgfri dessert for kun 315,- pr. kuvert (3-retter)
Tilvalg af vinmenu til menuen 75,- pr. gl.

Vor restaurantchef afstemmer i samarbejde med køkkenchefen passende vine til menuen

À la Carte aften

Forretter

Bagte og syltede tomater, parmaskinke og mozzarella 100,-
Baked and pickled tomatoes with Parma ham and mozzarella
~
Asparges med pocherede æg og sauce hollandaise 100,- (vegetarisk)
Asparagus with poached egg and sauce hollandaise
~
Hummersuppe med hummerhale og grønt 125,-
Lobster bisque with lobster tail and greens
~
Bagt lange med sauce vierge og scampi 100,-
Fillet of Scandinavian ling with sauce vierge and scampi
~
Carpaccio af okse med trøffelmayonnaise og syltet grønt 100,-
Carpaccio of beef with truffle-mayonnaise and pickled greens
~
Rejecocktail med håndpillede rejer, salat og dressing 100,-
Prawn cocktail with premium prawns, salad and dressing

Hovedretter

Fransk bøf med kryddersmør og salat 275,-
Steak “French style” with french-fries and grilled vegetables
~
Mørbrad af okse med grillet paprika, kartoffel og kalveskysauce 275,-
Tenderloin from beef, grilled paprika, potato and sauce
~
Rødspætte med hollandaise sauce, små kartofler og smågrønt 230,-
Pan fried plaice, sauce hollandaise, potatoes and vegetables
~
Ravioli med pecorino, parmesan, mandler og æg 150,-
Ravioli with pecorino, parmesan, almonds and egg
~
“Stjerneskud” med dampet og stegt rødspætte, laks, rejer og dressing 199,-
Fried and poached plaice filet, with smoked salmon, shrimps, dressing

Desserter

Jordbær og rabarber med ”sandkage” og vaniljeis 75,-
Strawberries and rhubarbs with “sponge cake” and vanilla ice-cream
~
Udvalg af is og sorbet 75,-
Selection of sorbet and ice cream
~
Lun chokoladekage med jordbærsorbet og knas 75,-
Warm chocolate cake with strawberry sorbet and crisps
~
Crème Brûlee med kokosis 75,-
Crème Brûlee with coconut ice cream

Ost
5 oste fra Frankrig og Danmark, med garniture 100,-
Variation of 5 chesses and garnish

Børne-menu

Paneret kyllingefilet med pommes frites og små grønt 115,-
Breaded fillet of chicken with French-fries and greens
~
Smørstegt paneret fiskefilet med pommes frites og små grønt 115,-
Pan-fried fillet of plaice with French-fries and greens
~
Børneburger med salat, pommes frites og små grønt 130,-
Beef-burger with salad, dressing and ketchup
~
Børneis med vaniljeis, friske bær og chokoladesauce 65,-
Vanilla ice-cream with fresh berries and chocolate-sauce

Tilmeld dig vores nyhedsbrev

!
!
!

Læs vores privatlivspolitik

Terms and Conditions checkbox is required.
Something went wrong. Please check your entries and try again.
Scroll til toppen