Restaurant

Aftenmenu ”høst”

Fra d. 2.september

Aperitif, mousserende & drinks

Tørre bobler: Crémant de Limoux, Côte Mas, Rosé 89,-
Halv-tørre bobler: Spumante Secco, Bianca vigna, Veneto 89,-
GT: Tanqueray & Fever Tree tonic 95,-
Vi laver også gin tonic med andre gin typer:
Monkey 47 - Plymouth - The Botanist -Tanqueray 10 - Hendricks 115,- pr. stk.
Gin Hass: Tanqueray, mango og lemon-soda 95,-
Aperol Spritz: Prosecco, Aperol og soda 95,-
”Kir Royal” Prosecco og crème de cassis 95,-
Ricard & Soda 65,-
Campari & Soda 65,-
Campari & Tonic 95,-
Dark & Stormy: Angostura, lime og ginger beer 95,-

Sæsonmenu ”høst” 2020

Appetitvækker
[Sprød scampi med østersauce og grønt]
Appetizer: Crispy scampi with oyster sauce and greens
~
Starten
[Kulmule med grillet majs, hollandaise og dild]
Starter: Baked fillet of hake, grilled corn, hollandaise and dill
~
Mellemspillet
[Perlehøne, puy linser, glace og æbler]
Second: Guinea fowl with Puy lentils, apple and glace sauce
~
Kødet
[Oksemørbrad med blomkål, svampe, hokaido og morkelsky]
Main: Beef tenderloin with cauli flower, mushrooms hokaido and morell sauce
~
Osten
[Variation af franske og danske oste, med garniture og kiks]
Cheese: variation of 5 chesses and garnish
~
Desserten
[Pecanpie, med karamel-creme-fraiche-is]
Dessert: Pecan pie and caramel-sour-cream-ice-cream
~
Appetitvækker + 4-retter 415,- pr. kuvert - Appetitvækker + 5-retter 455,- pr. kuvert
4-glas vinmenu 305,- pr. kuvert - 5-glas vinmenu 355,- pr. kuvert
1/2 vinmenu ”drivers” 4-glas 185,- - 1/2 vinmenu ”drivers” 5-glas 199,-

Hele Molevitten: Mousserende, appetitvækker, 5-retter, 5-vine, kaffe, cognac og fyldt chokolade 999,-

Køkkenchefens Dagsmenu

Dagens 2-retters menu

Vores køkkenchef laver hver dag en 2-retters sæsonmenu med fokus på dagsaktuelle råvarer
Det har længe været køkkenchefens ønske at kunne tilbyde en dagsmenu som består af dagsaktuelle råvarer, til en ”god” pris.
Menuen tager udgangspunkt i det dansk-franske køkken som kendetegner køkkenet på Knudhule Badehotel
~
Menuen består af forret og hovedret og koster 289,- pr. kuvert
~
Tilvalg af valgfri dessert for kun 320,- pr. kuvert (3-retter)
Tilvalg af vinmenu til menuen 80,- pr. gl.
Vor restaurantchef afstemmer i samarbejde med køkkenchefen passende vine til menuen

À la Carte aften

Forretter

Blomkålssuppe med råmarineret hummer og scampi 125,-
Cauliflower soup with crayfish tail and scampi
~
Salad Caprese med mozzarella, basilikum og olivenolie 100.- (vegetarisk)
Caprese salad with mozzarella, basil and olive oil
~
Sprøde krabberuller med dip og dyp 125,-
Crispy crab roll with dip
~
Stegte kammuslinger med risotto og svampe 100,-
Pan fried scallops with risotto and mushrooms
~
Kulmule med grillet majs, hollandaise og dild 100,-
Baked fillet of hake, grilled corn, hollandaise and dill
~
Svinekæbe med bløde løg, syltede løg og hestebønner 110,-
Braised pork with pickled onion and beans

Hovedretter

Amerikansk rib eye med chili fritter og hvidløgssmør 299,-
Rib eye with garlic butter and chili fries
~
Oksemørbrad med blomkål, svampe, hokaido og morkelsky 275,-
Beef tenderloin with cauli flower, mushrooms hokaido and morell sauce
~
Rødspætte med sauce vin blanc, sprøde løg, tyttebær og små stegte kartofler 275,-
Pan fried palice, sauce vin blanc, crispy onion and lingon
~
Risotto med morkel og trøffel og hestebønner 195,- (vegetarisk)
Risotto with morell, truffle and beans
~
Variation af perlehøne, bryst, lår og souffle
Høstporre, kantarel og sherrysauce 255,-
Variation of Guinea fowl, leek, chanterelles and sherry sauce

Desserter

Pecanpie, med karamel-creme-fraiche-is 75,-
Pecan pie and caramel-sour-cream-ice-cream
~
Variation af chokolade lakridsis og bær 75,-
Variation of chocolate, berries and licorice ice-cream
~
Brombærmousse med mørkt chokolade låg, og vaniljeis 75,-
Blackberry mousse with dark chocolate and vanilla ice-crean
~
Syltet pære med Williams-kompot, vaniljecreme og æblesorbet 75,-
Pickled pear with williams–compote and apple sorbet

Ost
5 oste fra Frankrig og Danmark, med garniture 100,-
Variation of 5 chesses and garnish

Børne-menu

Paneret kyllingefilet med pommes frites og små grønt 115,-
Breaded fillet of chicken with French-fries and greens
~
Smørstegt paneret fiskefilet med pommes frites og små grønt 115,-
Pan-fried fillet of plaice with French-fries and greens
~
Børneburger med salat, pommes frites og små grønt 130,-
Beef-burger with salad, dressing and ketchup
~
Børneis med vaniljeis, friske bær og chokoladesauce 65,-
Vanilla ice-cream with fresh berries and chocolate-sauce

Tilmeld dig vores nyhedsbrev

!
!
!

Læs vores privatlivspolitik

Terms and Conditions checkbox is required.
Something went wrong. Please check your entries and try again.
Scroll til toppen