Hotel & Hytter

Sov godt på Knudhule badehotel…

Når du overnatter på Knudhule Badehotel har du vor garanti for en god nats søvn… Med vort udvalg af forskellige værelses-typer har alle en mulighed for at overnatte i en priskategori der passer til deres pengepung. Når natten er ovre, kan man på Knudhule se frem til en ordentlig morgenkomplet, inden man tager hul på dagens pligter.

Knudhule Badehotel råder i dag over 29 værelser, annekshuse og hytter. Siden 2013 er de løbende blevet smukt renoveret, så de i dag fremstår med en tidssvarende og indbydende indretning.

Alle værelser, annekshuse og hytter er indrettet med toilet, bad, tv og wi-fi, og de kan benyttes hele året.

Når du overnatter på Knudhule Badehotel har du vor garanti for en god nats søvn…
Med vort udvalg af forskellige værelses-typer har alle en mulighed for at overnatte i en priskategori der passer til deres pengepung.
Når natten er ovre, kan man på Knudhule se frem til en ordentlig morgenkomplet, inden man tager hul på dagens pligter.Knudhule Badehotel råder i dag over 29 værelser, annekshuse og hytter. Siden 2013 er de løbende blevet smukt renoveret, så de i dag fremstår med en tidssvarende og indbydende indretning.Alle værelser, annekshuse og hytter er indrettet med toilet, bad, tv og wi-fi, og de kan benyttes hele året.

Nyt_vaerelse_4608-1600

Havehuset

enghus_knudhule_10

Enghuset

Hytte_0911-Medium

Annekshusene

stor hytte 6

De store Hytter

Tilmeld dig vores nyhedsbrev

!
!
!

Læs vores privatlivspolitik

HUSK at bekræfte via mail, check evt. spammappen.

Terms and Conditions checkbox is required.
Something went wrong. Please check your entries and try again.
Scroll til toppen