Julen 2021

Knudhule tilbyder

Julen på Knudhule 2021

Oplev den dejlige julestemning på Knudhule Badehotel! Inviter familie og venner på et hyggeligt julearrangement ved Knudsøs bred, og lad os forkæle jer med årstidens specialiteter i en hyggelig og stemningsfuld atmosfære.

Fra 15. november fortrylles Knudhule inde og ude af Blomster Mettes juleunivers og fremstår smukt pyntet i stuer og sale. Årets udsmykning byder på masser af gyldne stjerner og en fantastisk lyssætning indendørs og udendørs i et væld af juletræer og buske. Inden døre laver Mette finurlige juleinstallationer, der bringer minder frem om alt det bedste fra barndommens jul.

Når skoven, haven og søen er i vinterklæder, er det tid til at hygge sig med sine nærmeste. På Knudhule emmer hele huset af julestemning og dufter af dejlig mad – lige sagen, når vejret udenfor er koldt og barsk. Vi glæder os til at se jer!

Bestil dit julearrangement allerede nu på tlf. 86891407.

Restauranten holder åbent til frokost mandag til søndag fra kl. 12.00 til kl. 14.00 frem til 21. december 2021 og til middag mandag til søndag fra kl. 18.00 helt frem til 21. december 2020. Vi har særlige menuer om søndagen.

Ophold kan bookes med ankomst alle ugens dage frem til 21. december.

Reservation er nødvendig til de fleste arrangementer. Alle priser er inklusive moms.

Knudhule-jul_6212-Kopi

Frokost "Jul"

jul2 (1)

Middag "Jul"

julekugle_knudhule

Julebuffet ud af huset

jul-knudhule-badehotel

Adventsfrokost

jul

Adventsmiddag

Knudhule-badehotel-julen2021

Advents ophold

jul8 (1)

Juleselskab på Knudhule

Roedvin-2

Last night of sin - 21. dec.

Vinter-hytter-knudhule-badehotel

Juleophold på Knudhule

knudhule-vinter-soe-1200x800

Jule-gourmet ophold

Tilmeld dig vores nyhedsbrev

Når du bekræfter din tilmelding bekræfter du samtidig at Knudhule Badehotel må sende nyhedsbreve med tilbud og nyheder. Vi holder dine data private, og deler dem kun med tredjeparter, der gør denne ydelse mulig.
Scroll til toppen