Restaurant

Middag "efterår"

Fra d. 5.oktober 2022

Champagne eller drink

Forkæl dig selv og begynd aftenen med en frisk og appiverende aperitif:

Vi anbefaler ”af med proppen, ned i kroppen”
NV André Clouet, Silver Brut Nature, Bouzy 129,- pr. glas
***
Eller prøv vores
Apple-Elderflower-Autumn-Spritz Lillet, Æblemost, Hyldeblomstsirup, Æblesnaps, Prosecco 129,-
***
Se flere muligheder for aperitif i vores barkort!

Sæsonmenu ”Efterår” 2022

Appetitvækker
[Løgtoast med porre og spidsbryst]
Appetizer: Toast with onion and brisket
~
Starten
[Cremet vildt og kantarelsuppe med svampesaute og urteolie]
Starter: Creamed soup made from mushroom and selection of game
~
Mellemspillet
[Filet af sej med urter, syltede tomater og tomatcreme]
Second: Fillet of pollock, with pickled tomato and tomato cream
~
Kødet
[Filet af krondyr med cremet morkelsauce, selleri, tyttebær og kartoffel ]
Main: fillet of red deere, morell sauce, celery, lingonberries and potato
~
Osten
[Variation af oste med garniture og kiks]
Cheese: Variation of cheeses
~
Desserten
[Variation af pære og æble, med karamelis og marengs]
Dessert: Variation of pear and apple, caramel ice cream and merengue
~
Appetitvækker + 4-retter 475,- pr. kuvert - Appetitvækker + 5-retter 535,- pr. kuvert

4-glas vinmenu 345,- pr. kuvert - 5-glas vinmenu 425,- pr. kuvert
1/2 vinmenu ”drivers” 4-glas 225,- - 1/2 vinmenu ”drivers” 5-glas 255,-
Alkoholfri saftmenu 4-glas 250,- pr. kuvert - 5-glas saftmenu 285,- pr. kuvert
Hele Molevitten: Mousserende, appetitvækker, 5-retter, 5-vine, kaffe, cognac og fyldt chokolade 1110,-

Køkkenchefens ”FaVoRiTtEr”

Appetitvækker
Løgtoast med porre og spidsbryst
Appetizer: Toast with onion and brisket
~
Forret
Gamba a ajillo med chili og hvidløgsbrød
Fried scampi in garlic and chili oil, with garlic bread
~
Hovedret
Coq au vin af dansk kylling
French chicken in burgundy sauce, with bacon and mushrooms

Appetitvækker + 2-retter 355,- pr. kuvert

Tilvalg af vinmenu til menuen fra 99,- pr. gl.

À la Carte aften

Forretter

Ristede svampe på toast, tyttebær, ristede hasselnødder og trøffelpecorino 100,- (vegetarisk)
Butter fried toast with creamed mushrooms, hazelnuts, lingonberry & truffle pecorino
~
Cremet vildt og kantarelsuppe med svampesaute og urteolie 135,-
Creamed soup made from mushroom and selection of game
~
Gamba a ajillo med chili og hvidløgsbrød 135,-
Fried scampi in garlic and chili oil, with garlic bread
~
Skaldyrssalat med scampi, rejer, kammusling, salat og dip 135,-
Shellfish salad with scampi, scallop, salad, shrimps and dip
~
Filet af sej med urter, syltede tomater og tomatcreme
Fillet of pollock, with pickled tomato and tomato cream
~
Høsttomater med ristede pinjekerner, bøffelmælksmozzarella 100,- (Vegetarisk)
Tomato and buffalo mozzarella salad, pine nuts and green herbs - (Tilvalg af Pata Negra 95,-)

Hovedretter

Coq au vin af dansk kylling 299,-
French chicken in burgundy sauce, with bacon and mushrooms
~
Helstegt rødspætte med caperssmør, små kartofler og citron 299,-
Pan fried plaice with capers butter sauce, potatoes and lemon
~
Steak af oksefilet glaserede løg, fritter og bearnaise sauce 355,-
Steak and fries with sauce bearnaise and glazed onions
~
Risotto med hestebønner, syltede løg og sprød porre 175,- (vegetarisk)
Risotto with faba bean, pickled onions and crispy leek
~
Filet af krondyr med cremet morkelsauce, selleri, tyttebær og kartoffel 299,-
Fillet of red deere, morell sauce, celery, lingonberries and potato

Desserter by Sisse

Brombær mille feuilles, vaniljecreme og sorbet 110,-
Blackberry mille feuilles, vanilla cream and sorbet
~
Gateau marcel med solbærsorbet 110,-
Chocolate cake with sorbet
~
Baked Alaska ”Sisse style” 110,-
Baked Alaska
~
Variation af pære og æble, med karamelis og marengs 110,-
Variation of pear and apple, caramel ice cream and merengue
~
Sisses pecanpie med hasselnøddecreme og passionsfrugtssorbet 110,-
Pecan pie with macadamia cream and passionfruit sorbet

Ost
Variation af oste med garniture og kiks 125,-
Variation of cheeses

Børne-menu

Serveres til børn op til 14 år

Paneret kyllingefilet med pommes frites og smågrønt 115,-
Breaded fillet of chicken with French-fries and greens
~
Smørstegt paneret fiskefilet med pommes frites og smågrønt 115,-
Pan-fried fillet of plaice with French-fries and greens
~
Børneburger med salat, pommes frites og smågrønt 130,-
Beef-burger with salad, dressing and ketchup
~
Pasta Bolognese med pecorino og urter 130,-
Spaghetti Bolognese with pecorino cheese and herbs
~
Børneis med vaniljeis, friske bær og chokoladesauce 65,-
Vanilla ice-cream with fresh berries and chocolate-sauce

Tilmeld dig vores nyhedsbrev

Når du bekræfter din tilmelding bekræfter du samtidig at Knudhule Badehotel må sende nyhedsbreve med tilbud og nyheder. Vi holder dine data private, og deler dem kun med tredjeparter, der gør denne ydelse mulig.
Scroll til toppen