Restaurant

Middag "forsommer"

Fra d. 5. maj 2021

Aperitif, mousserende & drinks

Forkæl dig selv og begynd aftenen med en frisk og appiverende aperitif:

Vi anbefaler ”a med proppen, ned i kroppen”
Champagne André Clouet, Brut Grande Reserve 125,- pr. glas
Her er der tale om klasse champagne, 100% grand Cru, 100% pinot noir og uden dossage.

Tilføj et ”snackbræt” for kun 49,- pr. person
Vinterens snacks består af: Mandler, pecorino, crostini med skinke, oliven, dip og dyp

Se flere muligheder for aperitif i vores barkort!

Sæsonmenu ”forsommer" 2021

Appetitvækker
[Blinis med hellefisk, creme fraiche og kapers]
Appetizer: Blinis with halibut, capers and sour-cream
~
Starten
[Hvide og grønne asparges med sauce hollandaise, trøffel-pecorino og røgede mandler]
Starter: White and green asparagus with pecorino, sauce hollandaise and almonds
~
Mellemspillet
[Stegte varmtvandsrejer rejer med urteolie, chilicreme, grillet grønt og knas]
Second: Fried prawns with herbal oil, chili cream, grilled greens and crisps
~
Kødet
[Helstegt kalvemørbrad i urtesouffle, cremede forårsløg og sommerskysauce]
Main: Tenderloin from veal in green souffle, creamed spring onion and “light summer glaze
~
Osten
[Vælg fra vores ostevogn]
Cheese: Choose your own selection from the cheese trolley
~
Desserten
[”Jordbærcharlotte” med mandelbund, creme og hyldeblomst]
Dessert: Strawberry dessert with almond biscuit, cream and elderflower
~
Appetitvækker + 4-retter 415,- pr. kuvert - Appetitvækker + 5-retter 455,- pr. kuvert
4-glas vinmenu 305,- pr. kuvert - 5-glas vinmenu 355,- pr. kuvert
1/2 vinmenu ”drivers” 4-glas 185,- - 1/2 vinmenu ”drivers” 5-glas 199,-

Hele Molevitten: Mousserende, appetitvækker, 5-retter, 5-vine, kaffe, cognac og fyldt chokolade 999,-

Ved valg af ost ved borde med flere end 6 gæster eller hvis du sidder på terrassen, serveres osten på en anrettet tallerken fra køkkenet.

Køkkenchefens Dagsmenu

Dagens 2-retters menu

Vores køkkenchef laver hver dag en 2-retters sæsonmenu
med fokus på dagsaktuelle råvarer
Det har længe været køkkenchefens ønske at kunne tilbyde en dagsmenu som består af dagsaktuelle råvarer,
til en ”god” pris.
Menuen tager udgangspunkt i det dansk-franske køkken som kendetegner køkkenet på Knudhule Badehotel
~
Menuen består af forret og hovedret og koster 289,- pr. kuvert
~
Tilvalg af valgfri dessert for kun 320,- pr. kuvert (3-retter)
Tilvalg af vinmenu til menuen 89,- pr. gl.
Vor restaurantchef afstemmer i samarbejde med køkkenchefen passende vine til menuen

À la Carte aften

Forretter

Sprød skaldyrsrulle ingefær og dip 100,-
Crispy roll with shellfish, ginger and dip
~
Pata Negra Jamón Ibérico, med hvidløgsbrød og oliven 125,-
Pata Negra, Spanish ham with garlic bread and olives
~
Hummersuppe med friteret jomfruhummerhale og grønt 125,-
Lobster bisque with Norwegian lobster tail and greens
~
Stegte varmtvandsrejer rejer med urteolie, chilicreme, grillet grønt og knas 100,-
Fried prawns with herbal oil, chili cream, grilled greens and crisps
~
Terrine af kylling med sprødt skind, ærter, selleriremo og vinaigrette 100,-
Tureen of chicken with peas and vinaigrette
~
Hvide og grønne asparges med sauce hollandaise, trøffel-pecorino og røgede mandler 100,- (Vegatarisk)
White and green asparagus with pecorino, sauce hollandaise and almonds

Hovedretter

Steak af oksefilet med kryddersmør og chilifritter 285,-
Steak with herbalbutter and chili fries
~
Helstegt kalvemørbrad i urtesouffle, cremede forårsløg og sommerskysauce 275,-
Tenderloin from veal in green souffle, creamed spring onion and “light summer glaze”
~
Pandestegt Hanstholm rødspætte med hollandaise, smågrønt og kartoffel 230,-
Baked fillet of plaice, hollandaise, greens and potato
~
Pasta aglio e olio 150,-
Pasta with garlic, olive oil and parmesan
~
Bryst af fransk kylling stegt meunière, med dampet grønt, agurkesalat skysauce og små kartofler 250,-
Breast of chicken meuníère, vegetables, pickled cucumber, sauce and potatoes

Desserter

”Jordbærcharlotte” med mandelbund, creme og hyldeblomst 75,-
Strawberry dessert with almond biscuit, cream and elderflower
~
Rabarbertærte med marengs og vaniljeis 85,-
Rhubarb tarte with merengue and vanilla ice-cream
~
Is tricolor med jordbær, banan og pistacie 75,-
Ice-cream tricolor with strawberry, banana and pistachio
~
Panna cotta med friske jordbær, mynte, og koldskålsis 99,-
Panna cotta with strawberry, mint and buttermilksorbet

Ost

Vælg fra vores ostevogn 125,-
Cheese: Choose your own selection from the cheese trolley

Ved valg af ost ved borde med flere end 6 gæster eller hvis du sidder på terrassen, serveres osten på en anrettet tallerken fra køkkenet

Børne-menu

Serveres til børn op til 14 år

Paneret kyllingefilet med pommes frites og små grønt 115,-
Breaded fillet of chicken with French-fries and greens
~
Smørstegt paneret fiskefilet med pommes frites og små grønt 115,-
Pan-fried fillet of plaice with French-fries and greens
~
Børneburger med salat, pommes frites og små grønt 130,-
Beef-burger with salad, dressing and ketchup
~
Spaghetti Bolognese med pecorino og urter 130,-
Spaghetti Bolognese with pecorino cheese and herbs
~
Børneis med vaniljeis, friske bær og chokoladesauce 65,-
Vanilla ice-cream with fresh berries and chocolate-sauce

Tilmeld dig vores nyhedsbrev

!
!
!

Læs vores privatlivspolitik

HUSK at bekræfte via mail, check evt. spammappen.

Terms and Conditions checkbox is required.
Something went wrong. Please check your entries and try again.
Scroll til toppen