Restaurant
Middag "forsommer"
Fra d. 5. maj 2021
Forkæl dig selv og begynd aftenen med en frisk og appiverende aperitif:
Vi anbefaler ”a med proppen, ned i kroppen”
Champagne André Clouet, Brut Grande Reserve 125,- pr. glas
Her er der tale om klasse champagne, 100% grand Cru, 100% pinot noir og uden dossage.
Tilføj et ”snackbræt” for kun 49,- pr. person
Vinterens snacks består af: Mandler, pecorino, crostini med skinke, oliven, dip og dyp
Se flere muligheder for aperitif i vores barkort!
Appetitvækker
[Blinis med hellefisk, creme fraiche og kapers]
Appetizer: Blinis with halibut, capers and sour-cream
~
Starten
[Hvide og grønne asparges med sauce hollandaise, trøffel-pecorino og røgede mandler]
Starter: White and green asparagus with pecorino, sauce hollandaise and almonds
~
Mellemspillet
[Stegte varmtvandsrejer rejer med urteolie, chilicreme, grillet grønt og knas]
Second: Fried prawns with herbal oil, chili cream, grilled greens and crisps
~
Kødet
[Helstegt kalvemørbrad i urtesouffle, cremede forårsløg og sommerskysauce]
Main: Tenderloin from veal in green souffle, creamed spring onion and “light summer glaze”
~
Osten
[Vælg fra vores ostevogn]
Cheese: Choose your own selection from the cheese trolley
~
Desserten
[”Jordbærcharlotte” med mandelbund, creme og hyldeblomst]
Dessert: Strawberry dessert with almond biscuit, cream and elderflower
~
Appetitvækker + 4-retter 415,- pr. kuvert - Appetitvækker + 5-retter 455,- pr. kuvert
4-glas vinmenu 305,- pr. kuvert - 5-glas vinmenu 355,- pr. kuvert
1/2 vinmenu ”drivers” 4-glas 185,- - 1/2 vinmenu ”drivers” 5-glas 199,-
Hele Molevitten: Mousserende, appetitvækker, 5-retter, 5-vine, kaffe, cognac og fyldt chokolade 999,-
Ved valg af ost ved borde med flere end 6 gæster eller hvis du sidder på terrassen, serveres osten på en anrettet tallerken fra køkkenet.
Dagens 2-retters menu
Vores køkkenchef laver hver dag en 2-retters sæsonmenu
med fokus på dagsaktuelle råvarer
Det har længe været køkkenchefens ønske at kunne tilbyde en dagsmenu som består af dagsaktuelle råvarer,
til en ”god” pris.
Menuen tager udgangspunkt i det dansk-franske køkken som kendetegner køkkenet på Knudhule Badehotel
~
Menuen består af forret og hovedret og koster 289,- pr. kuvert
~
Tilvalg af valgfri dessert for kun 320,- pr. kuvert (3-retter)
Tilvalg af vinmenu til menuen 89,- pr. gl.
Vor restaurantchef afstemmer i samarbejde med køkkenchefen passende vine til menuen
À la Carte aften
Sprød skaldyrsrulle ingefær og dip 100,-
Crispy roll with shellfish, ginger and dip
~
Pata Negra Jamón Ibérico, med hvidløgsbrød og oliven 125,-
Pata Negra, Spanish ham with garlic bread and olives
~
Hummersuppe med friteret jomfruhummerhale og grønt 125,-
Lobster bisque with Norwegian lobster tail and greens
~
Stegte varmtvandsrejer rejer med urteolie, chilicreme, grillet grønt og knas 100,-
Fried prawns with herbal oil, chili cream, grilled greens and crisps
~
Terrine af kylling med sprødt skind, ærter, selleriremo og vinaigrette 100,-
Tureen of chicken with peas and vinaigrette
~
Hvide og grønne asparges med sauce hollandaise, trøffel-pecorino og røgede mandler 100,- (Vegatarisk)
White and green asparagus with pecorino, sauce hollandaise and almonds
Steak af oksefilet med kryddersmør og chilifritter 285,-
Steak with herbalbutter and chili fries
~
Helstegt kalvemørbrad i urtesouffle, cremede forårsløg og sommerskysauce 275,-
Tenderloin from veal in green souffle, creamed spring onion and “light summer glaze”
~
Pandestegt Hanstholm rødspætte med hollandaise, smågrønt og kartoffel 230,-
Baked fillet of plaice, hollandaise, greens and potato
~
Pasta aglio e olio 150,-
Pasta with garlic, olive oil and parmesan
~
Bryst af fransk kylling stegt meunière, med dampet grønt, agurkesalat skysauce og små kartofler 250,-
Breast of chicken meuníère, vegetables, pickled cucumber, sauce and potatoes
”Jordbærcharlotte” med mandelbund, creme og hyldeblomst 75,-
Strawberry dessert with almond biscuit, cream and elderflower
~
Rabarbertærte med marengs og vaniljeis 85,-
Rhubarb tarte with merengue and vanilla ice-cream
~
Is tricolor med jordbær, banan og pistacie 75,-
Ice-cream tricolor with strawberry, banana and pistachio
~
Panna cotta med friske jordbær, mynte, og koldskålsis 99,-
Panna cotta with strawberry, mint and buttermilksorbet
Vælg fra vores ostevogn 125,-
Cheese: Choose your own selection from the cheese trolley
Ved valg af ost ved borde med flere end 6 gæster eller hvis du sidder på terrassen, serveres osten på en anrettet tallerken fra køkkenet
Serveres til børn op til 14 år
Paneret kyllingefilet med pommes frites og små grønt 115,-
Breaded fillet of chicken with French-fries and greens
~
Smørstegt paneret fiskefilet med pommes frites og små grønt 115,-
Pan-fried fillet of plaice with French-fries and greens
~
Børneburger med salat, pommes frites og små grønt 130,-
Beef-burger with salad, dressing and ketchup
~
Spaghetti Bolognese med pecorino og urter 130,-
Spaghetti Bolognese with pecorino cheese and herbs
~
Børneis med vaniljeis, friske bær og chokoladesauce 65,-
Vanilla ice-cream with fresh berries and chocolate-sauce