Restaurant

Middag "høst"

Fra d. 1. september

Aperitif, mousserende & drinks

Forkæl dig selv og begynd aftenen med en frisk og appiverende aperitif:

Vi anbefaler ”a med proppen, ned i kroppen”
Champagne André Clouet, Brut Rosé Grande Reserve 125,- pr. glas
Her er der tale om klasse champagne, 100% grand Cru, 100% pinot noir og uden dossage.

Tilføj et ”snackbræt” for kun 49,- pr. person
Efterårets snacks består af: Mandler, oliven, skinke, chips og ostesticks, dip og dyp

Se flere muligheder for aperitif i vores barkort!

Sæsonmenu ”høst" 2021

Appetitvækker
[Andebryst fra egen røgeovn med pickles og dip]
Appetizer: Breast of duck with pickles and dip
~
Starten
[Jordskokssuppe med bagt hellefisk og smågrønt ]
Starter: Soup of Jerusalem artichoke, halibut and autumn greens
~
Mellemspillet
[Kyllingesouffle med svampefrikassé, majs og perleløg]
Second: Chicken souffle with mushrooms, corn and pickled little shallots
~
Kødet
[Kalvemørbrad med hestebønner, kalvechips og kalveglace]
Main: Tenderloin from veal, with horse beans, crisps and glaze from veal
~
Osten
[Variation af europæiske oste]
Cheese: Selection of European cheeses
~
Desserten
[Fragilité-nøddebund med blommer, ostecreme og æblesorbet]
Dessert: fragilite with prunes, cheese cream and apple sorbet
~
Appetitvækker + 4-retter 445,- pr. kuvert 
Appetitvækker + 5-retter 510,- pr. kuvert
4-glas vinmenu 325,- pr. kuvert - 5-glas vinmenu 389,- pr. kuvert
1/2 vinmenu ”drivers” 4-glas 200,- - 1/2 vinmenu ”drivers” 5-glas 230,-

Hele Molevitten: Mousserende, appetitvækker, 5-retter, 5-vine, kaffe, cognac og fyldt chokolade 1099,-

Køkkenchefens "Fiskemenu"

Appetitvækker
Andebryst fra egen røgeovn med pickles og dip
Appetizer: Breast of duck with pickles and dip
~
Forret
Variation af skaldyr; jomfruhummer, kammusling, scampi og tun
Variation of shellfish with norwegian lobster, scallop, scampi and tuna
~
Hovedret
Menuerestegt hellefisk med kraftig hummercremesauce og håndpillede rejer
Baked fillet of halibut with lobster sauce and Greenland shrimps

Appetitvækker + 2-retter 345,- pr. kuvert
Tilvalg af vinmenu til menuen fra 89,- pr. gl.

À la Carte aften

Forretter

Burrata med syltede svampe og artiskokker, ruccolapesto og mandel 100,- (vegetarisk)
Burrata chease with mushrooms, pesto and almonds
~
Pata Negra Jamón Ibérico, med hvidløgsbrød og oliven 125,-
Pata Negra Spanish ham with garlic bread and olives
~
Jordskokssuppe med bagt hellefisk og smågrønt 125,-
Soup of Jerusalem artichoke, halibut and autumn greens
~
Variation af skaldyr; jomfruhummer, kammusling, scampi og tun 145,-
Variation of shellfish with Norwegian lobster, scallop, scampi and tuna
~
Kyllingesouffle med svampefrikassé, majs og perleløg 125,-
Chicken souffle with mushrooms, corn and pickled little shallots
~
Carpaccio af okse ”Vienna style” 125,-
Carpaccio of beef with “Vienna Style”

Hovedretter

Steak af oksefilet med kryddersmør og chilifritter 295,-
Steak with herbalbutter and chili fries
~
Kalvemørbrad med hestebønner, kalvechips og kalveglace 275,-
Tenderloin from veal, with horse beans, crisps and glaze from veal
~
Meunierestegt hellefisk med kraftig hummercremesauce og håndpillede rejer 265,-
Baked fillet of halibut with lobster sauce and Greenland shrimps
~
Pasta med parmesan og urter 150,- (vegetarisk)
Pasta with parmesan and green herbs
~
Perlehøne med høstgrønt, skysauce og små kartofler 250,-
Breast of guineafowl, sauce and potatoes

Desserter

Fragilité-nøddebund med blommer, ostecreme og æblesorbet 99,-
Fragilite with prunes, cheese cream and apple sorbet
~
Gateau Marcel med bær og mangosorbet 85,-
Gateau marcel with mango sorbet
~
Is tricolor med jordbær, banan og pistacie 75,-
Ice-cream tricolor with strawberry, banana and pistachio
~
Æblekage med glat flødeskum, ristet havre, og vaniljeis 99,-
Apple trifle with cream, fried oat and vanilla ice-cream
~
Variation af sorbet, bær og knas 75,-
Variation of fruit sorbet, with berries

Ost
Variation af europæiske oste 115,-
Selection of European cheeses

Børne-menu

Serveres til børn op til 14 år

Paneret kyllingefilet med pommes frites og små grønt 115,-
Breaded fillet of chicken with French-fries and greens
~
Smørstegt paneret fiskefilet med pommes frites og små grønt 115,-
Pan-fried fillet of plaice with French-fries and greens
~
Børneburger med salat, pommes frites og små grønt 130,-
Beef-burger with salad, dressing and ketchup
~
Spaghetti Bolognese med pecorino og urter 130,-
Spaghetti Bolognese with pecorino cheese and herbs
~
Børneis med vaniljeis, friske bær og chokoladesauce 65,-
Vanilla ice-cream with fresh berries and chocolate-sauce

Tilmeld dig vores nyhedsbrev

Når du bekræfter din tilmelding bekræfter du samtidig at Knudhule Badehotel må sende nyhedsbreve med tilbud og nyheder. Vi holder dine data private, og deler dem kun med tredjeparter, der gør denne ydelse mulig.
Scroll til toppen