Restaurant
Middag "vinter" 2023
Fra d. 13. januar 2023
Forkæl dig selv og begynd aftenen med en frisk og appiverende aperitif:
Vi anbefaler ”af med proppen, ned i kroppen”
NV André Clouet, Silver Brut Nature, Bouzy 129,- pr. glas
Eller prøv vores
Winter-Coconut-Wonder Malibu, Lime, Mælk og Mynte 129,-
Se flere muligheder for aperitif i vores barkort!
Appetitvækker
Agurk - Rejer - Lakserogn
Appetizer: Cucumber - prawns - salmon caviar
~
Starten
Aspargessuppe med urter, nødder og hønsesouffleboller
Starter: Creamed soup of asparagus, green herbs, nuts, and chicken meatballs
~
Mellemspillet
Hellefisk i soyasmør, hasselnød og blomkål
Second: Baked fillet of halibut, soya-butter sauce and cauliflower
~
Kødet
Rosastegt oksefilet med rillette af spidsbryst, persillerod og løg
Main: Pink fillet of beef, rillette of brisket, parley root, and onion
~
Osten
Variation af oste med garniture og kiks
Cheese: Variation of cheeses
~
Desserten
Blåbær-Cheesecake med is og saltet-karamelsirup
Dessert: Blueberry-Cheesecake with salted caramel-sirup
~
Appetitvækker + 4-retter 475,- pr. kuvert - Appetitvækker + 5-retter 535,- pr. kuvert
4-glas vinmenu 345,- pr. kuvert - 5-glas vinmenu 425,- pr. kuvert
1/2 vinmenu ”drivers” 4-glas 225,- - 1/2 vinmenu ”drivers” 5-glas 255,-
Alkoholfri saftmenu 4-glas 250,- pr. kuvert - 5-glas saftmenu 285,- pr. kuvert
~
Hele Molevitten: Mousserende, snack, 5-retter, 5-vine, kaffe, cognac og chokolade 1110,-
Appetitvækker
Agurk - Rejer - Lakserogn
Appetizer: Cucumber - prawns - salmon caviar
~
Forret
Paupiette af rødtunge med muslingesauce og vintergrønt
Cone of lemon sole, creamed mussels-sauce and winter vegetables
~
Hovedret
Blålange med torskerogn, hollandaise og dampet småkål
Fillet of ling with cod roe, hollandaise sauce and variation of cabbage
Appetitvækker + 2-retter 355,- pr. kuvert
Tilvalg af vinmenu til menuen fra 99,- pr. gl.
À la Carte aften
Cæsar ”Veggie” grillet salat, pecorino, mandel og hvidløg 100,- (vegetarisk)
Cesar salad Veggie style, with salad, pecorino, almond and garlic
~
Aspargessuppe med urter, nødder og hønsesouffleboller 120,-
Creamed soup of asparagus, green herbs, nuts, and chicken meatballs
~
Paupiette af rødtunge med muslingesauce og vintergrønt 135,-
Cone of lemon sole, creamed mussels-sauce and winter vegetables
~
Pâté de Campagne med surt og toast 135,-
Pâté de Campagne served with pickles and toast
~
Hellefisk i soyasmør, hasselnød og blomkål 135,-
Baked fillet of halibut, soya-butter sauce and cauliflower
Cannelloni med confiteret kylling, kyllingeglace og pecorino 299,-
Tortellini with chicken confit, chicken glaze and pecorino
~
Rosastegt oksefilet med rillette af spidsbryst, persillerod og løg 299,-
Pink fillet of beef, rillette of brisket, parley root, and onion
~
Steak af kalveentreôte selleri, fritter og pebersauce 355,-
Entrecôte and fries with pepper sauce and celery
~
Dampet blomkål, med ristede hasselnødder, cremesauce og muskatnød 175,- (vegetarisk)
Poached cauliflower, with creamsauce, hazelnuts and nutmeg
~
Blålange med torskerogn, hollandaise og dampet småkål 299,-
Fillet of ling with cod roe, hollandaise sauce and variation of cabbage
Blåbær-Cheesecake med is og saltet-karamelsirup 120
Blueberry-Cheesecake with salted caramel-sirup
~
Tiramisu 110,-
Tiramisu
~
Baked Alaska ”Sisse style” 110,-
Baked Alaska
~
Stor chokolade tallerken 125,-
Variation of chocolate
~
Nøddeis med rom og rosin 110,-
Nutty ice-cream with rum and raisin
Ost
Variation af oste med garniture og kiks 125,-
Variation of cheeses
Til Kaffen
Fyldte chokolader 59,-
Filled chocolate
Serveres til børn op til 14 år
Paneret kyllingefilet med pommes frites og smågrønt 115,-
Breaded fillet of chicken with French-fries and greens
~
Smørstegt paneret fiskefilet med pommes frites og smågrønt 115,-
Pan-fried fillet of plaice with French-fries and greens
~
Børneburger med salat, pommes frites og smågrønt 130,-
Beef-burger with salad, dressing and ketchup
~
Pasta Bolognese med pecorino og urter 130,-
Spaghetti Bolognese with pecorino cheese and herbs
~
Børneis med vaniljeis, friske bær og chokoladesauce 65,-
Vanilla ice-cream with fresh berries and chocolate-sauce