Restaurant

Middag Vinter

Aperitif, mousserende & drinks

Forkæl dig selv og begynd aftenen med en frisk og appiverende aperitif:

Vi anbefaler ”a med proppen, ned i kroppen”
Champagne André Clouet, Brut Grande Reserve 125,- pr. glas
Her er der tale om klasse champagne, 100% grand Cru, 100% pinot noir og uden dossage.

Tilføj et ”snackbræt” for kun 49,- pr. person
Vinterens snacks består af: Mandler, pecorino, crostini med skinke, oliven, dip og dyp

Se flere muligheder for aperitif i vores barkort!

Sæsonmenu ”Vinter” 2020

Appetitvækker
[Blinis med torskerogn ]
Appetizer: Blinis with cod roe and sour-cream
~
Starten
[Sprød skaldyrsrulle ingerfær og vinterkål ]
Starter: Crispy roll with shellfish, ginger and cabbage
~
Mellemspillet
[Hvidvinsdampet hellefisk med sauce hollandaise, dildsalat og urteolie ]
Second: Poached halibut filed, with sauce hollandaise, dill, and green oil
~
Kødet
[Helstegt oksemørbrad med svampe og urter, kartoffel og morkelglace]
Main: Tenderloin from beef, with mushrooms, potatoes and morrell sauce
~
Osten
[Vælg fra vores ostevogn]
Cheese: Choose your own selection from the cheese trolley
~
Desserten
[Hvid chokolademousse med karamel, macadamianødder og citroncreme]
Dessert: White chocolate mousse, caramel, macadamias and lemon cream
~
Appetitvækker + 4-retter 415,- pr. kuvert - Appetitvækker + 5-retter 455,- pr. kuvert
4-glas vinmenu 305,- pr. kuvert - 5-glas vinmenu 355,- pr. kuvert
1/2 vinmenu ”drivers” 4-glas 185,- - 1/2 vinmenu ”drivers” 5-glas 199,-

Hele Molevitten: Mousserende, appetitvækker, 5-retter, 5-vine, kaffe, cognac og fyldt chokolade 999,-

Køkkenchefens Dagsmenu

Dagens 2-retters menu

Vores køkkenchef laver hver dag en 2-retters sæsonmenu
med fokus på dagsaktuelle råvarer
Det har længe været køkkenchefens ønske at kunne tilbyde en dagsmenu som består af dagsaktuelle råvarer,
til en ”god” pris.
Menuen tager udgangspunkt i det dansk-franske køkken som kendetegner køkkenet på Knudhule Badehotel
~
Menuen består af forret og hovedret og koster 289,- pr. kuvert
~
Tilvalg af valgfri dessert for kun 320,- pr. kuvert (3-retter)
Tilvalg af vinmenu til menuen 89,- pr. gl.
Vor restaurantchef afstemmer i samarbejde med køkkenchefen passende vine til menuen

À la Carte aften

Forretter

Sprød skaldyrsrulle ingerfør og vinterkål 100,-
Crispy roll with shellfish, ginger and cabbage
~
Ristede svampe på sprød toast, med pecorino og chili 100,-
Mushrooms on crispy toast, pecorino toast and chili
~

Hummersuppe med råmarineret jomfruhummerhale og grønt 125,-
Lobster bisque with Norwegian lobster tail and greens
~
Hvidvinsdampet hellefisk med sauce hollandaise, dildsalat og urteolie 100,-
Poached halibut filed, with sauce hollandaise, dill, and green oil
~
Carpaccio af kammusling med mild chiliolie og friteret østers 120,-
Carpaccio of scallops with chili oil and fried oysters
~
Rødvinsglaceret svinekæbe, med tyttebær, polenta, ”flæskevær” og modnede kål
Braised pork, with lingon berries, polenta and fermented cabbage

Hovedretter

Steak af oksefilet med kryddersmør og chilifritter 285,-
Steak with herbalbutter and chili fries
~
Helstegt oksemørbrad med svampe og urter, kartoffel og morkelglace 275
Tenderloin from beef, with mushrooms, potatoes and morrell sauce
~
Pandestegt sandart med beurre blanc, smågrønt og kartoffel 275,-
Baked fillet of zander, sauce beurre blanc, greens and potato
~
Tartelet med aspargesstuvning, hestebønner og pocheret æg 175,- (vegetarisk)
Vol-au-vent filled with asparagus stewing, fevre and a poached egg
~
Variation af Gothenborg kylling, med bourgogne sky, kartoffel, og små rodfrugter 250,-
Variation of organic chicken from ”Gothenborg” with potato and root vegetables

Desserter

Hvid chokolademousse med karamel, macadamianødder og citroncreme 75,-
White chocolate mousse, caramel, macadamias and lemon cream
~
Citrontærte med marengs og vaniljeis 85,-
Lemon tarte with merengue and vanilla ice-cream
~
Is tricolor med jordbær, banan og pistacie 75,-
Ice-cream tricolor with strawberry, banana and pistachio
~
Mørk chokoladekugle med kage, karamel og passionsfrugt 99,-
Chocolate dessert with caramel and passionfruit

Ost

Vælg fra vores ostevogn 125,-
Cheese: Choose your own selection from the cheese trolley

Børne-menu

Serveres til børn op til 14 år

Paneret kyllingefilet med pommes frites og små grønt 115,-
Breaded fillet of chicken with French-fries and greens
~
Smørstegt paneret fiskefilet med pommes frites og små grønt 115,-
Pan-fried fillet of plaice with French-fries and greens
~
Børneburger med salat, pommes frites og små grønt 130,-
Beef-burger with salad, dressing and ketchup
~
Spaghetti Bolognese med pecorino og urter 130,-
Spaghetti Bolognese with pecorino cheese and herbs
~
Børneis med vaniljeis, friske bær og chokoladesauce 65,-
Vanilla ice-cream with fresh berries and chocolate-sauce

Tilmeld dig vores nyhedsbrev

!
!
!

Læs vores privatlivspolitik

Terms and Conditions checkbox is required.
Something went wrong. Please check your entries and try again.
Scroll til toppen