Hjem » Restaurant » Middag “Forår” 2024

Middag “Forår” 2024

på Knudhule Badehotel

Sæsonmenu middag "Forår"

Sæsonmenuen "Forår" kan nydes i restauranten på Knudhule Badehotel fra d. 6. marts 2024 - husk at bestille bord.

Champagne eller Drink

Forkæl dig selv og begynd aftenen med en frisk og appiverende aperitif:

Vi anbefaler ”af med proppen, ned i kroppen”

NV André Clouet, Brut, Bouzy 129,- pr. glas

Eller

Apple-Mojito Æblelikør, lime, mynte og soda 129,-

Se flere muligheder for aperitif i vores barkort!

Sæsonmenu "Forår" 2024

Appetitvækker

“Crostini” el diablo med trøffelcreme, oliven og “spansk toast”

Appetizer: Crostini el diablo with truffle cream and Spanish toast


Starten


Cremet forårsfiskesuppe med fiskesouffle, forårsløg, smågrønt og yoghurt-urteolie

Starter: Creamed spring-fish-soup with scallion, greens and herbal oil


Mellemspillet


Asparges med sauce hollandaise, urter og Gammel-knas

Second: Asparagus with sauce hollandaise green herbs and salt-crystal cheese

Kødet


Kalvemørbrad med calvados-kalvesky, cremet spinat, smågrønt og kartoffel-dauphine

Main: Tenderloin from veal, calvados sauce, greens, creamed spinach and dauphine potato


Osten

Variation af Europæiske oste, med Knudhule-kiks og løgmarmelade

Cheese: selection of European cheese with biscuits and onion marmalade


Desserten


Rabarber, hvid chokolade, vanilje og knas

Dessert: rhubarbs with white chocolate, vanilla and crisps


Appetitvækker + 4-retter 489,- pr. kuvert - Appetitvækker + 5-retter 545,- pr. kuvert
4-glas vinmenu 380,- pr. kuvert - 5-glas vinmenu 455,- pr. kuvert
1/2 vinmenu ”drivers” 4-glas 240,- - 1/2 vinmenu ”drivers” 5-glas 280,-
Alkoholfri saftmenu 4-glas 260,- pr. kuvert - 5-glas saftmenu 295,- pr. kuvert


En helaften på Knudhule….? Prøv hele Molevitten:
Snack, 5-retter, 5-vine, kaffe, cognac og chokolade 1110,-

Køkkenchefens ”Tradition”

Appetitvækker

“Crostini” el diablo med trøffelcreme, oliven og “spansk toast”

Crostini el diablo with truffle cream and Spanish toast

 

Forret

Kartoffelblinis med koldrøget laks, rogn og creme fraiche og pocheret æg

Blinis with smoked salmon, caviar, crème fraiche and poached egg

 

Hovedret

Braiseret lammeskank med urtefritter, lammesky og dampede småkål

Braised shank of lamb, herbal fries, gravy and poached greens

 

Dessert

Kokos og Passion - sorbet, marengs og creme

Coconut and passionfruit - sorbet merengue and creme

 

Appetitvækker + 3-retter 420,- pr. kuvert

Tilvalg af 3-glas vinmenu Tradition 375,- pr. kuvert

A la Carte

Forretter

 

Cremet forårsfiskesuppe med fiskesouffle, forårsløg, smågrønt og yoghurt-urteolie 125,-

Creamed spring-fish-soup with scallion, greens and herbal oil

 

 

Asparges med sauce hollandaise, urter og Gammel-knas 125,-

Asparagus with sauce hollandaise green herbs and salt-crystal cheese

 

 

Kartoffelblinis med koldrøget laks, rogn og creme fraiche og pocheret æg 125,-

Blinis with smoked salmon, caviar, crème fraiche and poached egg

 

 

Pata negra med crostini og dip 150,-

Pata Negra - Top quality Spanish cured ham with dip

 

 

Gambas al ajillo med hvidløgsbrød 125,-

Warm-water prawns in sizzling garlic-chili oil and garlic bread

Hovedretter

Kalvemørbrad med calvados-kalvesky, spinat, smågrønt og kartoffel-dauphine 299,-

Tenderloin from veal, calvados sauce, greens, creamed spinach and dauphine potato

 

 

Braiseret lammeskank med urtefritter, lammesky og dampede småkål 220,-

Braised shank of lamb, herbal fries, gravy and poached cabbage

 

 

Steak frites - kryddersmør, skysauce og salat 325,-

Steak and fries with gravy and salat

 

 

Pasta med parmesan, syltede tomater og spinat 175,- (vegatarisk)

Pasta with parmesan-gravy, pickled tomato and spinach (vegetarian)

 

 

”Kong Frederik IX”
Helstegt rødspætte med skaldyrsragout, asparges kartoffel og grønt 275,-

Pan-fried plaice with shellfish ragout, potatoes and greens

Desserter by Sisse

 

Earl Grey-mousse med sprød chokolade og karamel 100,-

Earl-Grey mousse with crispy chocolate and caramel

 


Bergamotte ”panna cotta” med yoghurt, marengs og pâte de fruits 125,-

Bergamotte ”panna cotta” with yoghurt. meringue and pâte de fruits

 


Mocha-roulade, knas og honningis 100,-

Mocha-roll with crisps and honey ice-cream

 


Rabarber, hvid chokolade, vanilje og knas 95,-

Rhubarbs with white chocolate, vanilla and crisps

 


Kokos og Passion - sorbet, marengs og creme 95,-

Coconut and passionfruit - sorbet merengue and creme

 

Ost

 

Variation af Europæiske oste, med Knudhule-kiks og løgmarmelade 125,-

Cheese: selection of European cheese with biscuits and onion marmalade

 

Til Kaffen

Fyldte chokolader 59,-

Filled chocolate

 

2 mini flødeboller 45,-

Chocolate, merengue and marzipan

Børne-menu

Serveres til børn op til 14 år

 

Paneret kyllingefilet med pommes frites og smågrønt 125,-

Breaded fillet of chicken with French-fries and greens

 

Smørstegt paneret fiskefilet med pommes frites og smågrønt 125,-

Pan-fried fillet of plaice with French-fries and greens

 

Børneburger med salat, pommes frites og smågrønt 135,-

Beef-burger with salad, dressing and ketchup

 

Pasta Bolognese med mozzarella og urter 135,-

Spaghetti Bolognese with pecorino cheese and herbs

 

Børneis med vaniljeis, friske bær og chokoladesauce 75,-

Vanilla ice-cream with fresh berries and chocolate-sauce

Scroll to Top