Hjem » Restaurant » Middag “Forår” 2024
Middag “Forår” 2024
på Knudhule Badehotel
Sæsonmenu middag "Forår"
Sæsonmenuen "Forår" kan nydes i restauranten på Knudhule Badehotel fra d. 6. marts 2024 - husk at bestille bord.
Champagne eller Drink
Forkæl dig selv og begynd aftenen med en frisk og appiverende aperitif:
Vi anbefaler ”af med proppen, ned i kroppen”
NV André Clouet, Brut, Bouzy 129,- pr. glas
Eller
Apple-Mojito Æblelikør, lime, mynte og soda 129,-
Se flere muligheder for aperitif i vores barkort!
Sæsonmenu "Forår" 2024
Appetitvækker
“Crostini” el diablo med trøffelcreme, oliven og “spansk toast”
Appetizer: Crostini el diablo with truffle cream and Spanish toast
Starten
Cremet forårsfiskesuppe med fiskesouffle, forårsløg, smågrønt og yoghurt-urteolie
Starter: Creamed spring-fish-soup with scallion, greens and herbal oil
Mellemspillet
Asparges med sauce hollandaise, urter og Gammel-knas
Second: Asparagus with sauce hollandaise green herbs and salt-crystal cheese
Kødet
Kalvemørbrad med calvados-kalvesky, cremet spinat, smågrønt og kartoffel-dauphine
Main: Tenderloin from veal, calvados sauce, greens, creamed spinach and dauphine potato
Osten
Variation af Europæiske oste, med Knudhule-kiks og løgmarmelade
Cheese: selection of European cheese with biscuits and onion marmalade
Desserten
Rabarber, hvid chokolade, vanilje og knas
Dessert: rhubarbs with white chocolate, vanilla and crisps
Appetitvækker + 4-retter 489,- pr. kuvert - Appetitvækker + 5-retter 545,- pr. kuvert
4-glas vinmenu 380,- pr. kuvert - 5-glas vinmenu 455,- pr. kuvert
1/2 vinmenu ”drivers” 4-glas 240,- - 1/2 vinmenu ”drivers” 5-glas 280,-
Alkoholfri saftmenu 4-glas 260,- pr. kuvert - 5-glas saftmenu 295,- pr. kuvert
En helaften på Knudhule….? Prøv hele Molevitten:
Snack, 5-retter, 5-vine, kaffe, cognac og chokolade 1110,-
Køkkenchefens ”Tradition”
Appetitvækker
“Crostini” el diablo med trøffelcreme, oliven og “spansk toast”
Crostini el diablo with truffle cream and Spanish toast
Forret
Kartoffelblinis med koldrøget laks, rogn og creme fraiche og pocheret æg
Blinis with smoked salmon, caviar, crème fraiche and poached egg
Hovedret
Braiseret lammeskank med urtefritter, lammesky og dampede småkål
Braised shank of lamb, herbal fries, gravy and poached greens
Dessert
Kokos og Passion - sorbet, marengs og creme
Coconut and passionfruit - sorbet merengue and creme
Appetitvækker + 3-retter 420,- pr. kuvert
Tilvalg af 3-glas vinmenu Tradition 375,- pr. kuvert
A la Carte
Forretter
Cremet forårsfiskesuppe med fiskesouffle, forårsløg, smågrønt og yoghurt-urteolie 125,-
Creamed spring-fish-soup with scallion, greens and herbal oil
Asparges med sauce hollandaise, urter og Gammel-knas 125,-
Asparagus with sauce hollandaise green herbs and salt-crystal cheese
Kartoffelblinis med koldrøget laks, rogn og creme fraiche og pocheret æg 125,-
Blinis with smoked salmon, caviar, crème fraiche and poached egg
Pata negra med crostini og dip 150,-
Pata Negra - Top quality Spanish cured ham with dip
Gambas al ajillo med hvidløgsbrød 125,-
Warm-water prawns in sizzling garlic-chili oil and garlic bread
Hovedretter
Kalvemørbrad med calvados-kalvesky, spinat, smågrønt og kartoffel-dauphine 299,-
Tenderloin from veal, calvados sauce, greens, creamed spinach and dauphine potato
Braiseret lammeskank med urtefritter, lammesky og dampede småkål 220,-
Braised shank of lamb, herbal fries, gravy and poached cabbage
Steak frites - kryddersmør, skysauce og salat 325,-
Steak and fries with gravy and salat
Pasta med parmesan, syltede tomater og spinat 175,- (vegatarisk)
Pasta with parmesan-gravy, pickled tomato and spinach (vegetarian)
”Kong Frederik IX”
Helstegt rødspætte med skaldyrsragout, asparges kartoffel og grønt 275,-
Pan-fried plaice with shellfish ragout, potatoes and greens
Desserter by Sisse
Earl Grey-mousse med sprød chokolade og karamel 100,-
Earl-Grey mousse with crispy chocolate and caramel
Bergamotte ”panna cotta” med yoghurt, marengs og pâte de fruits 125,-
Bergamotte ”panna cotta” with yoghurt. meringue and pâte de fruits
Mocha-roulade, knas og honningis 100,-
Mocha-roll with crisps and honey ice-cream
Rabarber, hvid chokolade, vanilje og knas 95,-
Rhubarbs with white chocolate, vanilla and crisps
Kokos og Passion - sorbet, marengs og creme 95,-
Coconut and passionfruit - sorbet merengue and creme
Ost
Variation af Europæiske oste, med Knudhule-kiks og løgmarmelade 125,-
Cheese: selection of European cheese with biscuits and onion marmalade
Til Kaffen
Fyldte chokolader 59,-
Filled chocolate
2 mini flødeboller 45,-
Chocolate, merengue and marzipan
Børne-menu
Serveres til børn op til 14 år
Paneret kyllingefilet med pommes frites og smågrønt 125,-
Breaded fillet of chicken with French-fries and greens
Smørstegt paneret fiskefilet med pommes frites og smågrønt 125,-
Pan-fried fillet of plaice with French-fries and greens
Børneburger med salat, pommes frites og smågrønt 135,-
Beef-burger with salad, dressing and ketchup
Pasta Bolognese med mozzarella og urter 135,-
Spaghetti Bolognese with pecorino cheese and herbs
Børneis med vaniljeis, friske bær og chokoladesauce 75,-
Vanilla ice-cream with fresh berries and chocolate-sauce