Restaurant

Middag "vinter" 2022

Fra d. 14. januar 2022

Aperitif, mousserende & drinks

Forkæl dig selv og begynd aftenen med en frisk og appiverende aperitif:

Vi anbefaler ”a med proppen, ned i kroppen”
Sparkling Møllebrogaarden Brut 125,- pr. glas
Her er der tale om mousserende klasse vin lavet på æbler, på en lille gård tæt på Skanderborg.
***
Eller prøv vores Dark & Stormy ”en rigtig sjælevarmer” (Havanna Club, Lime, Ginger Beer og Angostura) 95,-
***
Se flere muligheder for aperitif i vores barkort!

Sæsonmenu ”VILD VINTER” 2022

Appetitvækker
[Scampi med mojosauce og sprød kartoffel og røget paprika]
Appetizer: Prawns with mojo sauce, crispy potato and smoked paprika
~
Starten
[Jordskoksuppe med svampesouffle, bacon, ristede hasselnødder og urteolie]
Starter: Soup of Jerusalem artichoke with bacon, mushrooms, hazelnuts and green oil
~
Mellemspillet
[Vagtel med pure af blomkål, bagt selleri og tyttebær ]
Second: Breast and club of quail, with cauliflower pure and lingonberries
~
Kødet
[Helstegt krondyrsfilet i urtesouffle med persillerodspuré, vintergrønt og portvinssauce]
Main: Filet of venison with parsley root pure, winther vegetables and port wine sauce
~
Osten
[Variation af oste med garniture og kiks]
Cheese: Variation of cheeses
~
Desserten
[Crème Brûlée med rabarbersorbet og rabarberkys]
Dessert: Crème Brûlée with rhubarb sorbet and meringue
~
Appetitvækker + 4-retter 445,- pr. kuvert - Appetitvækker + 5-retter 510,- pr. kuvert
4-glas vinmenu 325,- pr. kuvert - 5-glas vinmenu 389,- pr. kuvert
1/2 vinmenu ”drivers” 4-glas 200,- - 1/2 vinmenu ”drivers” 5-glas 230,-
Alkoholfri saftmenu 4-glas 240,- pr. kuvert - 5-glas saftmenu 275,- pr. kuvert

Hele Molevitten: Mousserende, appetitvækker, 5-retter, 5-vine, kaffe, cognac og fyldt chokolade 1099,-

Køkkenchefens "WHITE"

Appetitvækker
Scampi med mojosauce og sprød kartoffel og røget paprika
Prawns with mojo sauce, crispy potato and smoked paprika
~
Forret
Bagt hellefisk med kammusling & pighvarfiskesauce
Baked halibut with scallop, and turbot fish creamsauce
~
Hovedret
Pandestegt kullerfilet med spicy skaldyr, grønne urter og polenta
Pan fried haddock with spicy, shellfish, green herbs and polenta

Appetitvækker + 2-retter 345,- pr. kuvert
Tilvalg af vinmenu til menuen fra 99,- pr. gl.

À la Carte aften

Forretter

Bruschettas med tomat, oliven og mozzarella 100,- (vegetarisk)
Bruschetta with tomato, olives and mozzarella
~
Vagtel med pure af blomkål, bagt selleri og tyttebær 125,-
Breast and club of quail, with cauliflower pure and lingonberries
~
Jordskoksuppe med svampesouffle, bacon, ristede hasselnød og urteolie 125,-
Soup of Jerusalem artichoke with bacon, hazelnuts and green oil
~
Bagt hellefisk med kammusling & pighvarfiskesauce 125,-
Baked halibut with scallop, and turbot fish creamsauce
~
Bourgogne snegle med hvidløgssmør 125,-
Escargots á la Bourguignonne with garlic and parsley
~
Toast med håndpillede rejer, dild-mayonnaise, og krebsedressing 125,-
Toast with shrimps, dill mayonnaise and crayfish gravy

Hovedretter

Helstegt krondyrsfilet i urtesouffle med persillerodspuré, vintergrønt og portvinssauce 275,-
Filet of venison with parsley root pure, winther vegetables and port wine sauce
~
Pandestegt kullerfilet med spicy skaldyr, grønne urter og polenta 275,-
Pan fried haddock with spicy, shellfish, green herbs and polenta
~
Kalvemørbrad fra Himmerland, med pommes frites, grønt og sauce choron 275,-
Tenderloin from veal with french-fries, vegetables and sauce choron
~
Risotto med svampe og syltet grønt 150,- (vegetarisk)
Risotto with mushrooms and pickled vegetables
~
”Coq au vin” af kylling med urter og kartoffel 250,-
”Coq au vin” from, with herbs and potato

Desserter

Crème Brûlée med rabarbersorbet og rabarberkys 99,-
Crème Brûlée with rhubarb sorbet and meringue
~
Gateau Marcel med mangosorbet 85,-
Gateau marcel with mango sorbet
~
Citrontærte med marengs og vaniljeis 99,-
Lemon tarte with meringue and vanilla ice-cream
~
Profitrolles med vaniljecreme, kirsebær og sorbet 99,-
Profiteroles with vanilla cream, cherries and sorbet
~
Variation af sorbet, bær og knas 75,-
Variation of fruit sorbet, with berries

Ost
Variation af oste med garniture og kiks 115,-
Selection of European cheeses

Børne-menu

Serveres til børn op til 14 år

Paneret kyllingefilet med pommes frites og små grønt 115,-
Breaded fillet of chicken with French-fries and greens
~
Smørstegt paneret fiskefilet med pommes frites og små grønt 115,-
Pan-fried fillet of plaice with French-fries and greens
~
Børneburger med salat, pommes frites og små grønt 130,-
Beef-burger with salad, dressing and ketchup
~
Spaghetti Bolognese med pecorino og urter 130,-
Spaghetti Bolognese with pecorino cheese and herbs
~
Børneis med vaniljeis, friske bær og chokoladesauce 65,-
Vanilla ice-cream with fresh berries and chocolate-sauce

Tilmeld dig vores nyhedsbrev

Når du bekræfter din tilmelding bekræfter du samtidig at Knudhule Badehotel må sende nyhedsbreve med tilbud og nyheder. Vi holder dine data private, og deler dem kun med tredjeparter, der gør denne ydelse mulig.
Scroll til toppen