Konference

Mødelokaler

Vandrestuen

Vandrestuen ligger øst for hovedbygningen og er husets mest brugte mødelokale. Den er indbydende indrettet med kortluvet sort gulvtæppe og lyse vægge. I får fri adgang til egen solterrasse og vores dejlige have. De store vinduer vender ud mod skoven og lader morgen- og formiddagssolen skinne ind. Vandrestuen er opdelt i en biblioteksstue, hvor I kan holde pauser, og en mødelokaledel med plads til op til 30 personer.

Mulige mødebordsopstillinger:
U-bord: 16 personer
Skoleborde: 16 personer
Kino: 30 personer

Knudsal

Knudsal vender mod nordøst og giver direkte adgang til haven og den store terrasse, som omkranser hele hovedbygningen. Knudsal har indgang fra Havestuen, som I kan benytte som pauseområde i løbet af dagen. Salen er smagfuldt indrettet med egeparketgulv og lyse vægge og har plads til op til 45 personer.

Mulige mødebordsopstillinger:
U-bord: 20 personer
Skoleborde: 28 personer
Øer: 28 personer
Kino: 45 personer

Wienbergsalen

Fra den vestvendte Wienbergsal har I udsigt til Knudsø og Himmelbjerget. Lokalet er indrettet med egeparketgulv og lyse vægge, og I har adgang til Havestuen, som I kan benytte til pauser i løbet af dagen. Wienbergsalen har plads til op til 45 personer og giver direkte adgang til den store terrasse, som omkranser hele hovedbygningen.

Mulige mødebordsopstillinger:
U-bord: 20 personer
Skoleborde: 28 personer
Øer: 49 personer
Kino: 45 personer

Tilmeld dig vores nyhedsbrev

Når du bekræfter din tilmelding bekræfter du samtidig at Knudhule Badehotel må sende nyhedsbreve med tilbud og nyheder. Vi holder dine data private, og deler dem kun med tredjeparter, der gør denne ydelse mulig.
Scroll to Top