Om os

Outdoor på Knudhule

Med sin smukke beliggenhed ved Knudsøs bred omgivet af skovklædte bakker er Knudhule det perfekte udgangspunkt for en række outdoor-aktiviteter.

Vandring

Det er ikke uden grund, at Knudhule Badehotel tidligere fungerede som vandrerhjem . Søhøjlandets fantastiske natur er en perle for vandrere, som ikke har sin lige mange andre steder i Danmark, og området byder på masser af markerede vandreruter.
Hvor vandring i gamle dage oftest var forbundet med overnatning i det fri, stiller mange moderne vandrere andre krav til forplejningen. Vi tilbyder derfor to særlige opholdspakker til gæster, der ønsker at kombinere en dejlig vandretur i den smukke natur med forkælelse på Knudhule Badehotel. Klik for at læse mere om opholdene Vandring – Velmagt – Velsmag og Hike – Himmelbjerg – Himmelseng

vandring_velmagt_velsmag_Knudhule

Vandring – Velmagt – Velsmag

Vandretur i Søhøjlandet med start fra Silkeborg, middag og overnatning på Knudhule og tilbage igen.. Se mere her..

hike-himmelbjerg-himmelseng_ophold_outdoor_Knudhule-badehotel_721x667

Hike-Himmelbjerg-Himmelseng

Nyd en fantastisk flot tur på 18 km. med forkælelse, frokost, middag og overnatning..

Cykling

Det smukke landskab omkring Knudhule byder på masser af muligheder, uanset om du er til singletrack på mountainbike eller en afslappende tur ad asfalterede cykelstier. I receptionen kan du som gæst på hotellet låne et mindre udvalg af cykelkort. Du kan også hente appen Singletracker på App Store og Google Play.
Vi har et antal almindelige turcykler, som du kan låne til dagsture på veje og cykelstier. Cyklerne er i sikkerhedsmæssigt korrekt stand, men vi gør opmærksom på, at de ikke er egnede til terrænkørsel.
Medbringer du selv cykel, tilbyder vi vaskeplads til den, og du kan låne værktøj til lettere service. Vi anbefaler, at besøgende med egen cykel overnatter i vores store hytter eller annekshuse eller i Enghuset. Efter aftale kan du få låst cyklen inde i et af vore depotrum.

Aktiviteter ved vandet

Lige over for Knudhule Badehotel ligger den offentlige Knudhule Strand. Her kan du soppe, bade, svømme og fiske i naturskønne rammer. Badebroen er i vandet fra omkring uge 18 til uge 42. Læs mere om stranden ved Knudhule her . Bemærk, at der ikke er adgang for hunde på stranden, da den har blåt flag.
Vil du hellere sejle kano, kajak, robåd, SUP-board eller lignende, kan du sætte i vandet fra flydebroen nord for badestranden lige før Ry Sejlklub. Flydebroen ligger et stykke fra badebroen, så badegæster og sejlere ikke forstyrrer hinanden. Bemærk, at broen ikke må bruges til nogen form for motordrevne både.
Medbringer du kano, kajak eller lignende, tilbyder vi vaskeplads på bagsiden af hotellet, når du er færdig med dagens oplevelser.

Du kan leje SUP-udstyr hos East Coast Surfers i Ry og få det leveret til Knudhule – læs mere her

Tilmeld dig vores nyhedsbrev

Når du bekræfter din tilmelding bekræfter du samtidig at Knudhule Badehotel må sende nyhedsbreve med tilbud og nyheder. Vi holder dine data private, og deler dem kun med tredjeparter, der gør denne ydelse mulig.
Scroll to Top