Hjem » Restaurant » Middag “sommer” 2023

Middag “sommer” 2023

på Knudhule Badehotel

Sommerens sæsonmenu

Sommermenuen serveres fra d. 31/5

Champagne eller Drink

Forkæl dig selv og begynd aftenen med en frisk og appiverende aperitif:

Vi anbefaler ”af med proppen, ned i kroppen”

NV André Clouet, Rosé Brut, Bouzy 129,- pr. glas

Eller prøv vores

Strawbery-Summer-Electric-Ice-Tea 129,-

Se flere muligheder for aperitif i vores barkort!

Sæsonmenu ”SOMMER” 2023

Appetitvækker

Skinke, oliven, aioli og brød

Appetizer: Cured ham, olives, aioli and bread

Starten

Vitello Tonnato

Starter: Vitello Tonnato

Mellemspillet

Rødspætte i ærter fracaise og fiskecreme

Second: Filet of plaice, peas and fish cream sauce

Kødet

Oksefilet med toppet med peperonata, kartoffel, sommergrønt og urtesalat

Main: Filet of beef with peperonata, potato, summer greens and herbal salad

Osten

3 smagfulde oste med radise, honning og bagt pære

Cheese: Three tasty cheeses with radish, honey and baked pear

Desserten

Hvid chokolademousse med jordbærsalat, sorbet, verbena og jordbærskum

Dessert: White chocolate mousse, buttermilk sorbet, strawberry sorbet and strawberry spuma

Appetitvækker + 4-retter 475,- pr. kuvert - Appetitvækker + 5-retter 535,- pr. kuvert
4-glas vinmenu 345,- pr. kuvert - 5-glas vinmenu 425,- pr. kuvert
1/2 vinmenu ”drivers” 4-glas 225,- - 1/2 vinmenu ”drivers” 5-glas 255,-
Alkoholfri saftmenu 4-glas 250,- pr. kuvert - 5-glas saftmenu 285,- pr. kuvert

Hele Molevitten: Mousserende, snack, 5-retter, 5-vine, kaffe, cognac og chokolade 1110,-

Køkkenchefens ”FAVORIT”

Appetitvækker

Skinke, oliven, aioli og brød

Appetizer: Cured ham, olives, aioli and bread


Forret

Tatar af okse - Chefs version

Tatar of beef - Chefs style

Hovedret

Bagt hellefisk med ragout af skaldyr, grillet grønt og nye kartofler

Baked halibut with ragout of shellfish grilled vegetables and potatoes

 

Appetitvækker + 2-retter 385,- pr. kuvert

Tilvalg af vinmenu til menuen fra 99,- pr. gl.

A la Carte

Forretter

Grillet squash med ricotta, pinjekerner og timianvinaigrette 125,- (vegetarisk)

Grilled zucchini, ricotta cheese, pine nuts thyme vinaigrette

 

Tatar af okse - Chefs version 150,-

Tatar of beef - Chefs style

 

Rødspætte i ærter fracaise og fiskecreme 125,-

Filet of plaice, peas and fish cream sauce

 

Avocado-kartoffel-rejer-toast 135,-

Open toast with potato, shrimps and avocado

 

Hummersuppe ”a la méditerranée” med skaldyr 135,-

Lobster soup with shellfish “Mediterranean style”

Hovedretter

Oksefilet med toppet med peperonata, kartoffel, sommergrønt og urtesalat 299,- 

Filet of beef with peperonata, potato, summer greens and herbal salad

 

Saltimboca af perlehøne, med ovnbagte små kartofler, artiskok og marsalasauce 250,-

Saltimboca from guinea fowl, potatoes, artichoke and Marsala sauce

 

Steak af okseentrecôte, grillet spidskål, fritter og sauce bearnaise 375,-

Rib-Eye steak with grilled summercabbage, french-fries and sauce bearnaise

 

Gnocchi med ratatouille og sprød rulle med sommerkål 175,- (vegetarisk)

Gnocchi with ratatouille, crispy roll and summer cabbage

 

Bagt hellefisk med ragout af skaldyr, grillet grønt og nye kartofler 275,-

Baked halibut with ragout of shellfish grilled vegetables and potatoes

Desserter by Sisse

Hvid chokolademousse med jordbærsalat, sorbet og verbena 99,-

White chocolate mousse, buttermilk sorbet, strawberry sorbet

 

Mørdejsring med sommerbær 110,-

Shortcrust with summer berries

 

Sorbet i variation med friske bær 95,-

Variation of sorbet with fresh berries

 

Crème Brûlée med sorbet af hyldeblomst 125,-

Crème Brûlée with sorbet from elderflower

 

Koldskål med syltede rabarber 95,-

Creamed buttermilk with pickled rhubarb

 

Ost

3 smagfulde oste med radise, honning og bagt pære 125,-

Three tasty cheeses with radish, honey and baked pear

 

Til Kaffen

Fyldte chokolader 59,-

Filled chocolate

Børne-menu

Serveres til børn op til 14 år

 

Paneret kyllingefilet med pommes frites og smågrønt 115,-

Breaded fillet of chicken with French-fries and greens

 

Smørstegt paneret fiskefilet med pommes frites og smågrønt 115,-

Pan-fried fillet of plaice with French-fries and greens

 

Børneburger med salat, pommes frites og smågrønt 130,-

Beef-burger with salad, dressing and ketchup

 

Pasta Bolognese med pecorino og urter 130,-

Spaghetti Bolognese with pecorino cheese and herbs

 

Børneis med vaniljeis, friske bær og chokoladesauce 65,-

Vanilla ice-cream with fresh berries and chocolate-sauce

Scroll to Top