Årets festtilbud 2023 – Classic
Aperitif: Bianca Vigna, spumante secco, Italien, og salte snacks
(eller alkoholfrit alternativ)
3-retters festmenu
Forret
Variation af fisk og skaldyr
Hellefisk, scampi, fiskesauce, laks, håndpillede rejer og ”kaviar”
Cuvée Trimbach, F. E. Trimbach, Alsace
Hovedret
Kalvemørbrad med fem slags garniture efter årstiden, kartoffelrøsti og kalveskysauce
Palazzo Mio Rosso Organic, Puglia, Italien
Dessert
Mousse af bær og hvid chokolade, friske bær, is og sorbet
Brachetto d'Acqui San Maurizio Dolce Rosé, Vallebelbo, Piemonte, Italien
Drikkevarer
Vin ad libitum Classic med passende vine (8 timer, kl. 17.30-02.00)
Hvid-, rød- og dessertvin samt øl, alkoholfri øl, most, saft, sodavand, mineralvand og postevand
Kaffe med småkager og Château Beaulon VS-cognac eller Baileys
Tag selv-bar med øl, vand og vin
Natmad
Dansk pølsebord med pølser, skinker, steg og brød
965,- pr. kuvert
Få en fjerde ret med tilhørende vin for 130,- pr. kuvert
Få overnatning i flerpersonershytte og dobbeltværelse samt morgenmad fra 350,- pr. person (enkeltværelse 650,-). Prisen for overnatning gælder kun ved en ligelig fordeling af flerpersoners- og dobbeltværelser.
Alle 3-retters menuer serveres anrettet på tallerken og med én servering for hver ret.
Årets festtilbud 2023 – Premium
Aperitif: Crémant de Limoux, Côté Mas, rosé, Frankrig, og salte snacks
(eller alkoholfrit alternativ)
3-retters festmenu
Forret
Bagt rødtunge og kammuslingesouffle med sauce vin blanc og urter
La Galope, Chardonnay, Còtes de Gascogne
Hovedret
Helstegt oksemørbrad med salviestegte grøntsager, kartoffelrøsti, ruller med svampevariation og sæsonens grønt
Colle Alto Cabernet, Corte Moschina, Veneto, Italien
Dessert
"Dessertdrøm" – mørdejsbund med hyldeblomst, jordbærmousse og sorbet
Château du Mont, St. Croix du Mont, Bordeaux, Frankrig
Drikkevarer
Vin ad libitum Premium med passende vine (8 timer, kl. 17.30-02.00)
Hvid-, rød- og dessertvin samt øl, alkoholfri øl, most, saft, sodavand, mineralvand og postevand
Kaffe med petits fours og Château Beaulon XO-cognac eller Baileys
Tag selv-bar med øl, vand og vin + tre typer Premium-spiritus og mixere
Natmad
Spansk og italiensk charcuteri med terriner, spyd, skinker, diverse dip samt brød
1.229,- pr. kuvert
Få overnatning i flerpersonershytte og dobbeltværelse samt morgenmad fra 350,- pr. person (enkeltværelse 650,-). Prisen for overnatning gælder ved en ligelig fordeling af flerpersoners- og dobbeltværelser.
Alle 3-retters menuer serveres anrettet på tallerken og med én servering for hver ret.
Årets festtilbud 2023 – Premium (4 ret)
Aperitif: Crémant de Limoux, Côté Mas, rosé, Frankrig, og salte snacks
(eller alkoholfrit alternativ)
4-retters festmenu
Forret
Lys fiskecremesuppe med bagt kulmulefilet, håndpillede rejer og friske urter
Pinot Gris, F.E. Trimbach, Alsace, Frankrig
Mellemret
Kalvespidsbryst og brissel med druesky, små kål og polenta
Beaujolais Villages, Jean Loron, Frankrig
Hovedret
Fyldt perlehønebryst med chorizo-souffle
Sarte grøntsager fra urtehaven, kartoffelrøsti, svampevariation og lys dijonsky
Pinot Noir Central Coast, Sebastiani, Sonoma Valley, Californien, USA
Dessert
Hindbærcharlotte med vaniljeis, mandelkage og knas
Brachetto d’Aqui, San Maurizio Vallebelbo, Italien
Drikkevarer
Vin ad libitum Premium med passende vine (8 timer, kl. 17.30-02.00)
Hvid-, rød- og dessertvin samt øl, alkoholfri øl, most, saft, sodavand, mineralvand og postevand
Kaffe med petits fours og Château Beaulon XO-cognac eller Baileys
Tag selv-bar med øl, vand og vin + tre typer Premium-spiritus og mixere
Natmad
Natsnitter med diverse fyld
1.360,- pr. kuvert
Få overnatning i flerpersonershytte og dobbeltværelse samt morgenmad fra 350,- pr. person (enkeltværelse 560,-). Prisen for overnatning gælder ved en ligelig fordeling af flerpersoners- og dobbeltværelser.
Alle 4-retters menuer serveres anrettet på tallerken og med én servering for hver ret.
Yderligere information
Når du bestiller selskab på Knudhule Badehotel, er følgende altid inkluderet i prisen:
- Selskabslokale
- Opsætning
- Borddækning
- Blomster
- Betjening