Hjem » Selskaber » Bryllup 2023

Bryllup 2023

på Knudhule Badehotel

Brylluppet er måske den smukkeste fest, der findes, og den, man husker længst. Hold jeres store dag på Knudhule, og lad os hjælpe jer med at få en helt uforglemmelig dag!

Bryllupsmenu og vine
Sammensæt en gastronomisk oplevelse sammen med Anders Kalstrup, og lad vores erfaring komme jer til gode! Vi hjælper jer med at finde den helt rigtige menu, passende vine og alt det bedste til en helt særlig dag på Knudhule Badehotel.

Bryllupskage
Få den skønneste bryllupskage med en helt unik udsmykning! Vi samarbejder med konditori Le Gateau, men har også egen konditor i huset. Det giver masser af valgmuligheder, så I får det, som I vil have det.

Terrasse med udsigt
Fra vores store have med terrasse har I den skønneste udsigt over Knudsø. Hvis vejret tillader det, kan I nyde udsigten på terrassen, mens I tager imod jeres gæster og nyder en drink.

Knudhule Bryllup Classic 2023

Bryllupsreception (2½ time fra kl. 15.00)

Små rustikke sandwich med to slags fyld og opskåret frugt efter årstiden
Hvid- og rosévin samt øl, vand og most ad libitum fra tag selv-bar
Bryllupskage fra konditoren efter aftale med brudeparret

Aperitif:

Bianca Vigna, Spumante secco, Italien og salte snacks (kl. 17.30)
(eller alkoholfrit alternativ)

Bryllupsfestmenu med 3 retter

Forret

Urtebagt hellefisk med sauteret spinat, håndpillede rejer og urtesalat

La Vieille Ferme Blanc, Famille Perrin, Rhône, Frankrig

Hovedret

Kalvefilet med sæsonens garniture, pommes Anna og calvadossky

Palazzo Mio Rosso Organic Puglia, Italien

Dessert

Mandelkage med friske jordbær, koldskålssorbet og urteknas

Château du Mont, St. Croix du Mont, Bordeaux, Frankrig

Drikkevarer

Vin ad libitum Classic med passende vine (8 timer, kl. 17.30-02.00)
Hvid-, rød- og dessertvin samt øl, alkoholfri øl, most, saft, sodavand, mineralvand og postevand

Aftenkaffe

Stående kaffe, te, Château Beaulon VS-cognac eller Baileys og småkager
Tag selv-bar efter middagen med hvid-, rød- og dessertvin samt øl, alkoholfri øl, most, saft, sodavand, mineralvand og postevand

Natmad

Hotdogs med passende tilbehør

Få overnatning i flerpersonershytte og dobbeltværelse samt morgenmad fra 350,- pr. person (enkeltværelse 650,-). Prisen for overnatning gælder ved en ligelig fordeling af flerpersoners og dobbeltværelser.

Alle 3-retters menuer serveres anrettet på tallerken og med én servering for hver ret.

1.231,- pr. kuvert

Bryllup Premium 2023

Bryllupsreception (2½ time fra kl. 15.00)

Små rustikke sandwich med to slags fyld og opskåret frugt efter årstiden
Hvid- og rosévin samt øl, vand og most ad libitum fra tag selv-bar
Bryllupskage fra konditoren efter aftale med brudeparret

Aperitif:

Crémant de Limoux rosé, Frankrig og salte snacks (kl. 17.30)
(eller alkoholfrit alternativ)

4-retters festmenu

Forret

Carpaccio af kammusling med håndpillede rejer, chiliolie, små salater og mayonnaise

Pinot Gris, F.E. Trimbach, Alsace, Frankrig

Mellemret

Kalvespidsbryst og brissel med druesky, små kål og polenta

Beaujolais Villages, Jean Loron, Frankrig

Hovedret

Fyldt perlehønebryst med chorizo-souffle
Sarte grøntsager fra urtehaven, kartoffelrøsti, svampevariation og lys dijonsky

Rhonéa Rasteau Tradition, Rhône, Frankrig

Dessert

Hindbærcharlotte med vaniljeis, mandelkage og knas

Brachetto d’Aqui, San Maurizio Vallebelbo, Italien

Drikkevarer

Vin ad libitum (Premium) med velvalgte vine samt øl, vand og isvand (8 timer, kl. 18.00-02.00)

Aftenkaffe

Stående buffet med kaffe, te, Château Beaulon XO-cognac eller Baileys og chokoladekys
Betjent bar med fire forskellige drinks efter aftale samt diverse mixere, øl, sodavand, most samt hvid- og rødvin

Natmad

Spanske og italienske charcuterispecialiteter med dip og dyp

1.461,- pr. kuvert

Få overnatning i flerpersonershytte og dobbeltværelse samt morgenmad fra 350,- pr. person (enkeltværelse 650,-). Prisen for overnatning gælder ved en ligelig fordeling af flerpersoners og dobbeltværelser.

Drømmebryllup 2023

Et ekstraordinært bryllup for brudeparret og deres gæster

Bryllupsreception (2½ time fra kl. 15.00)

Tapas og hapsere fra køkkenchefens kolde køkken:
Fugl, fisk, kød og grønt
Pink Candy-bar med alt til den søde tand

Buffet af kolde drikkevarer med og uden alkohol:
Øl, most, sodavand, hvid- og rosévin samt vores legendariske “pimp your prosecco”-minibar

Bryllupskage fra konditoren – en unik kage efter direkte aftale med chefkonditoren
Kaffe og te
Aperitif: Champagne NV Brut Rosé, André Clouet, Frankrig

Køkkenchefens tasting-menu

Ravioli af hummer med hummercreme og sommergrønt

Rimmet kammusling med agurk og dild

Asparges med sauce hollandaise og lakserogn

Kalvemørbrad med urtepanade,
ristede sommersvampe, smågrønt og sommerkål

Chokoladedrøm (hvid, mørk og mælk), sorbet og knas

Drikkevarer

Vin ad libitum (Premium+) hvid-, rød- og dessertvin samt øl, alkoholfri øl, most, saft, sodavand, mineralvand og postevand
(8 timer, kl. 18.00-02.00)

Aftenkaffe

Stående buffet med kaffe, te, Château Beaulon XO-cognac eller Baileys og konditorens specialiteter

Betjent bar med fire forskellige drinks efter aftale samt diverse mixere, øl, sodavand, most samt hvid- og rødvin
Diverse salte snacks i baren

Natmad

Dyrlægens natmad med lun leverpostej, saltkød, sky, løg, karse og rugbrød

1.981,- pr. kuvert

Få overnatning i dobbeltværelse samt morgenmad
for 465,- pr. person (enkeltværelse 650,-)

Tilvalg til bryllupspakker

Betjent bar med fire forskellige drinks efter aftale, samt diverse mixere 160,- pr. person
(baren åbner, når kaffe og avec er serveret)
Pink Candy-bar med godter til den søde tand 55,- pr. person
Udvidelse af bryllupsreception, pr. 1/2 time fra 59,- pr. person
Opgradering af blomsterudsmykning fra 30,- pr. person
Moscato d’Asti til bryllupskagen 75,-pr. person

Lokaleleje efter lukketid (efter kl. 02.00 for Bryllupper/aftenselskaber og kl. 19.30 for dagselskaber) koster 808,- pr. påbegyndte halve time, plus forbrug.

Mere om bryllup på Knudhule
Bryllupskagen kan tilpasses efter årstiden og brudeparrets ønsker. Det er ikke muligt at medbringe egen bryllupskage.

Blomsterudsmykning aftales med Knudhule efter årstiden og brudeparrets ønsker. Blomsterudsmykning på bordene indgår i kuvertprisen. Det er ikke muligt at vælge andre blomsterleverandører end Adonis Blomster, Silkeborg.

Drikkevarer (vin, øl, vand etc.) serveres ved bordene under hele middagen af vores stab af tjenere. Eftermiddagen kan gæsterne selv forsyne sig med drikkevarer fra en betjent bar eller tag selv-bar.

 

Drinksbaren indeholder oftest følgende fire drinks: Mojito, Harvey Wallbanger, Gin Hass og Dark & Stormy.

Øl og sodavand leveres af Royal Unibrew (Pepsi, Faxe Kondi, Royal Pilsner etc.).

Brudeparret sørger selv for at udarbejde bordplan, bordkort og eventuelle bordmenuer, men vi sørger for at lægge bordkort, bordmenuer etc. på bordet i forbindelse med opdækningen.

Bordopstilling aftales og afstemmes mellem brudeparret og Knudhule.

Bordene dækkes med hvide stofduge og stofservietter, stålbestik, hvidt tidssvarende porcelæn og vinglas fra Riedel og Zenz.

Aftenarrangementer slutter kl. 02.00, men festen kan forlænges til kl. 04.00 mod betaling af lokaleleje og drikkevarer. Det er ikke muligt at forlænge festen efter kl. 04.00.

Ind- og udtjekning: Værelserne er klar til indtjekning kl. 15.00. Udtjekning og afrejse er senest 10.30 på afrejsedagen.

Overnattende gæster får serveret morgenmad dagen efter bryllupsfesten fra kl. 08.00 til 10.00. Morgenmaden er en buffet med et udvalg af koldt, varmt og lunt.

Scroll to Top