Festlokalerne


Wienberg & Knudssal

Wienbergsalen & Knudssal er tilsammen det største lokale på Knudhule med mulighed for op til 120 personer til selskabsspisning. Lokalet bliver ofte dækket med runde borde, og har i den ene ende udsigt til Knudsø, og den anden udsigt til engen bag Knudhule Badehotel.
Hver for sig rummer Knudssal ca. 40 personer og Wienbergsalen ca. 60 personer.


Himmelbjergstuen

Som navnet antyder er der fra lokalet kig til Himmelbjerget, samt tårnet på toppen af Himmlebjerget, lokalet er med parketgulv , og har en hyggelig atmosfære, som uanset antal indbyder til hygge og samvær.
Lokalet rummer maksimalt 60 personer, og kan også dækkes med runde borde, lokalet har også egne toiletter tilknyttet.


Cafe´n

Lille intimt lokale med udsigt til Knudsø. Lokalet bruges ofte i sammenhæng med Wienbergsalen, men kan også være meget aktuel til den lille gruppe, som ønsker at spise for sig selv. Lokalet er karekteristisk indrettet med en lang kobberdisk, som giver lokalet charme og hygge.


Vandrestuen

Lokalet ligger i bygningen ved side af hovedhuset,. Her forefindes en spisestue med plads til ca. 35 personer, samt en lille Tv-stue hvor "en suite" hvor man kan indtage aperitif og efterfølgende kaffe. Lokalet er grundet sin placering mest egnet til kold og varm buffetservering.