Når du holder selskab på Knudhule Badehotel, finder vi sammen frem til en menu, der passer til din smag som er i sæson, og som køkkenchef Dean Jespersen har gennemprøvet.
På den måde er vi sikre på, at retten fungerer smagsmæssigt og visuelt, og at den kan tilberedes til et stort selskab i den høje kvalitet, vores køkken er kendt for.
Køkkenchef Dean Jespersens sæsonkøkken
Her finder du køkkenchefens anbefalinger til menuer, som passer til enhver årstid.
Sæsonanbefalingen er lavet for at sikre råvarer i absolut topklasse. Kontakt os, hvis du har lyst til en ret der tilhører en anden årstid end den, hvor du skal afholde dit selskab – så tager vi en snak om hvordan vi kan tilpasse retten, så den passer til din selskabsmenu.
Forretter
Vinter og tidligt forår (jan-feb-mar)
Bagt torsk med ærter, bacon og fiskecreme 125,-
Carpaccio af okse med parmesan og citron 125,-
Fransk ”cæsarkylling” med salat, bacon og parmesan 125,-
Cremet suppe af jordskokker, urteolie og rillette af and 125,-
Carpaccio af kammusling med håndpillede rejer, chiliolie, små salater og mayonnaise 125,-
Forår og forsommer (apr-maj-juni)
Cremet sommersuppe med skaldyr, fisk og lime 125,-
Variation af asparges, skinke og pocheret vagtelæg 125,-
Varmrøget laks med asparges og trøffelrøræg 125,-
Ravioli af hummer med hummercreme og sommergrønt 125,-
Asparges med sauce hollandaise og lakserogn 125,-
Sommer (juli-aug-sep)
Bagt kulmule med røget æble og ventreche 125,-
Salat med skaldyr, sprøde grøntsager og vinaigrette 125,-
Krabbesalat med dild, mango og mild chili 125,-
Bagt rødtunge og kammuslingesouffle med sauce vin blanc og urter 125,-
Skiver af Iberico-skinke med spanske oliven, aioli og sprødt 130,-
Efterår og tidlig vinter (okt-nov-dec)
Rimmet kammusling med agurk og dild 125,-
Vildt- og kantarelsuppe med fransk kyllingebryst og trøffel 125,-
Kalvespidsbryst og brissel med druesky, små kål og polenta 125,-
Hellefisk med fiskecreme, blomkål, trøffel og syltet løg 125,-
Koldrøget dyrekølle med appelsin og pickles 125,-
Ovnbagt torskefilet med urtecrust og puré, fiskesauce og sprødt 125,-
Forretter uden særlig sæson
Fisketallerken med variation af fisk og skaldyr efter årstiden 125,-
Spansk skinke med sprøde svær, kroket og karsedressing 125,-
Rejecocktail med håndpillede rejer, scampi, mayonnaise og stenbiderrogn 125,-
Carpaccio med parmesan og citron 125,-
Fransk ”cæsar”-kylling med salat, bacon og parmesan 125,-
Tapastallerken med udvalg af pølser, skinker, dip og skaldyr 125,-
Tatar af rå og røget laks med dild og sojaolie 125,-
Vagtel og brissel med polenta og druesky 125,-
Hovedretter
Vinter og tidligt forår (jan-feb-mar)
Kalvemørbrad med cremet jordskok, henkogt tomat, smårødder og rødvinssky 215,-
Bagt torskefilet med stenbiderrogn, skilt fiskesauce og salviegrønt 215,-
Ballontine af fransk kyllingebryst med farseret lår, morkelsauce og brissel 215,-
Forår og forsommer (apr-maj-juni)
Oksemørbrad med cremet spinat, grønne asparges og pommes Anna 215,-
Lammekølle med bagte auberginer, tomater og olivenglace 210,-
Perlehøne med urtefyld, spinatflan og lys pebersauce 205,-
Hellefiskefilet med risotto, spæde ærter og friteret spinat 215,-
Sommer (juli-aug-sep)
Kalvemørbrad med spædt sommergrønt, sprøde ruller, kalvesky og kartoffelrøsti 225,-
Svinefilet med fennikelrub, sommerkål og pandesky 205,-
Bagt kulmule med skaldyrsragout og syrlige løg 205,-
Lammefilet i timian, lun tomat-squash-crudité, og mild sennepssauce 225,-
Fyldt perlehønebryst med chorizo-souffle, sarte grøntsager fra urtehaven, kartoffelrøsti, svampevariation og lys dijonsky 215,-
Efterår og tidlig vinter (okt-nov-dec)
Oksefilet med spidskål, brisler, svampe og rødvinsglace 205,-
Krondyrsfilet med høstgrønt, kartoffelrøsti og morkelsky 205,-
Variation af and med berberiandebryst, rulle med rillette af andelår, spæde kål, abrikos og kartofler 205,-
Timianbagt hellefiskefilet med smørdampet vintergrønt og hummersauce 205,-
Hovedretter uden særlig sæson
Kalvemørbrad med 5 slags garniture efter årstiden 215,-
Oksemørbrad med årstidens grønt og sauce bordelaise 215,-
Perlehøne med trøffel, fondant-kartoffel, urtegrønt og skysauce 205,-
Kalvesteg stegt som vildt med klassisk tilbehør 205,-
Desserter
Chokoladeterrine med passionssorbet og sprødt 95,-
Kirsebær og hvid chokolademousse 95,-
Banan i variation, kage, mørk chokolade, is og ganache 95,-
Variation over pære: pocheret, bagt og sorbet 95,-
Forår og forsommer (apr-maj-juni)
Rabarber med vaniljefromage og syltede rabarber 95,-
Variation af jordbær med verbena, vanilje og flødeis 95,-
Vaniljedrøm, marengs, vaniljecreme og frugt 95,-
Blød mandelkage med urter og rabarber 95,-
Sommer (juli-aug-sep)
Fast koldskål med bær, knas og marengs 95,-
”Jordbærtærte”, hvid chokolade og jordbæris 95,-
Grillet vandmelon, sorbet og kerner 95,-
Rabarbertærte med yoghurtsorbet og lakrids 95,-
"Sommerdrøm" – mørdejsbund med hyldeblomst, jordbærmousse og sorbet 95,-
Efterår og tidlig vinter (okt-nov-dec)
Chokoladedrøm (hvid, mørk og mælk), sorbet og knas 95,-
Ostekage med solbærcoulis og sorbet 95,-
Æbledessert, vaniljefromage, makron og gele 95,-
Hindbær-panna cotta med græsk yoghurt og chokoladesne 95,-
”Gulerodskage”, chokocrumble, friskost og ”råkost” 95,-
Desserter uden særlig sæson
Citronfromage med flødeskum 95,-
Crème brûlée med sorbet 95,-
Chokolade i variation, is, creme og kage 95,-
Islagkage med frugtsauce og friske bær 95,-
Gateau Marcel med syltede bær og sorbet 95,-
Osteretter uden særlig sæson
Danske oste med salt, sødt og syrligt 95,-
Franske oste med figenkompot og oliven 95,-
Tre blå oste med tre søde garniturer 95,-
Alle 3-, 4- og 5-retters menuer serveres anrettet på tallerken og med én servering for hver ret.
Yderligere information
Når du bestiller selskab på Knudhule Badehotel, er følgende altid inkluderet i prisen:
- Selskabslokale
- Opsætning
- Borddækning
- Blomster
- Betjening