Selskaber

Selskabsmenu

Selskabsmenukort

Sammensæt selv menuen til dit selskab!
(Der skal bestilles mindst 10 kuverter)

(uden drikkevarer)

Hvis du ønsker en anden sammensætning af menuen, tager vi udgangspunkt i priserne for de enkelte retter. Vi laver naturligvis gerne andre retter efter aftale.

Vælg forret, hovedret, dessert og gå-hjem-mad for 

445,- pr. kuvert
Køkkenchef Dean Jespersens sæsonkøkken

Her finder du køkkenchefens anbefalinger til menuer, som passer til enhver årstid. Sæsonanbefalingen er lavet for at sikre råvarer i absolut topklasse. Kontakt os, hvis du har lyst til en ret, der tilhører en anden årstid end den, hvor du skal afholde dit selskab – så tager vi en snak om, hvordan vi kan tilpasse retten, så den passer til din selskabsmenu.

Forretter

Vinter og tidligt forår (jan-feb-mar)
Bagt torsk med ærter, bacon og fiskecreme 103,-
Carpaccio med parmesan og citron 103,-
Fransk ”cæsarkylling” med salat, bacon og parmesan 103,-
Cremet suppe af jordskokker, urteolie og rillette af and 103,-

Forår og forsommer (apr-maj-juni)
Cremet sommersuppe med skaldyr, fisk og lime 103,-
Variation af asparges, skinke og pocheret vagtelæg 103,-
Varmrøget laks med asparges og trøffelrøræg 103,-
Hvide asparges med beurre blanc, stenbiderrogn og urter 103,-

Sommer (juli-aug-sep)
Rimmet kammusling med røget æble og ventreche 103,-
Bagt rødtunge med syltede bøgehatte og ærtepuré 103,-
Salat med skaldyr, sprøde grøntsager og vinaigrette 103,-
Krabbesalat med dild, mango, og mild chili 103,-

Efterår og tidlig vinter (okt-nov-dec)
Vildt- og kantarelsuppe med fransk kyllingebryst og trøffel 103,-
Hellefisk med fiskecreme, blomkål, trøffel og syltet løg 103,-
Koldrøget dyrekølle med appelsin og pickles 103,-
Ovnbagt torskefilet med urtecrust og puré, fiskesauce og sprødt 103,-
I slutningen af november og december har vi også vore julespecialiteter..

Forretter uden særlig sæson
Fisketallerken med variation af fisk og skaldyr efter årstiden 103,-
Spansk skinke med sprøde svær, kroket og karsedressing 103,-
Rejecocktail med håndpillede rejer, scampi, mayonnaise og stenbiderrogn 103,-
Carpaccio med parmesan og citron 103,-
Fransk ”cæsar”-kylling med salat, bacon og parmesan 103,-
Tapastallerken med udvalg af pølser, skinker, dip og skaldyr 103,-
Tatar af rå og røget laks med dild og sojaolie 103,-
Vagtel og brissel med polenta og druesky 103,-

Hovedretter

Vinter og tidligt forår (jan-feb-mar)
Kalvemørbrad med cremet jordskok, henkogt tomat, smårødder og rødvinssky 215,-
Bagt torskefilet med stenbiderrogn, skilt fiskesauce og salviegrønt 205,-
Ballontine af fransk kyllingebryst med farseret lår, morkelsauce og brissel 215,-

Forår og forsommer (apr-maj-juni)
Oksemørbrad med cremet spinat, grønne asparges og pommes Anna 215,-
Lammekølle med bagte auberginer, tomater og olivenglace 210,-
Perlehøne med urtefyld, spinatflan og lys pebersauce 205,-
Hellefiskefilet med risotto, spæde ærter og friteret spinat 215,-

Sommer (juli-aug-sep)
Kalvemørbrad med spædt sommergrønt, sprøde ruller, kalvesky og röstikartoffel 215,-
Svinefilet med fennikelrub, sommerkål og pandesky 205,-
Bagt kulmule med skaldyrsragout og syrlige løg 205,-
Lammefilet i timian, lun tomat-squash-crudité, og mild sennepssauce 205,-

Efterår og tidlig vinter (okt-nov-dec)
Oksefilet med spidskål, brisler, svampe og rødvinsglace 205,-
Krondyrsfilet med høstgrønt, pommes rösti og morkelsky 205,-
Variation af and med berberiandebryst, rulle med rillette af andelår, spæde kål, abrikos og kartofler 205,-
Timianbagt hellefiskefilet med smørdampet vintergrønt og hummersauce 205,-

Hovedretter uden særlig sæson
Kalvemørbrad med 5 slags garniture efter årstiden 215,-
Oksemørbrad med årstidens grønt og sauce bordelaise 215,-
Perlehøne med trøffel, fondant-kartoffel, urtegrønt og skysauce 205,-
Flæskesteg med klassisk tilbehør 205,-
Kalvesteg stegt som vildt med klassisk tilbehør 205,-

Desserter
Gå-hjem-mad

Klassisk pølsebord med pølser, skinker, dip og dyp 69,-
Spansk og italiensk charcuteri med terrin, spyd, diverse dip samt brød 89,-
Hotdogs med tilbehør 79,-
Indisk inspireret karrysuppe 69,-
Æggekage med bacon, tomat og grønt 79,-
Svampesuppe med vilde svampe 69,-
Engelske sandwich med diverse fyld 75,-
Tarteletter med høns i asparges 75,-
Aspargessuppe med grønne og hvide asparges 75,-
Boller i karry med løse ris 75,-
Dyrlægens natmad med lun leverpostej, saltkød, sky, løg og karse og rugbrød 75,-

Diverse ekstra retter, uden sæson

Suppler menuen med den 4 ret fra menukortet: 99,-
Suppler menuen med den 4 ret fra menukortet: 65,-

Ganerenser med citronmelisse: 55,-
Danske oste med salt, sødt & syrligt: 89,-
Franske oste med figenkompot & oliven: 89,-
3 blå oste med 3 søde garniture: 89,-

Tilmeld dig vores nyhedsbrev

!
!
!

Læs vores privatlivspolitik

Terms and Conditions checkbox is required.
Something went wrong. Please check your entries and try again.
Scroll til toppen