Selskaber

Selskabsmenu

Selskabsmenukort

Når du holder selskab på Knudhule Badehotel, finder vi sammen frem til en menu, der passer til din smag, som er i sæson, og som køkkenchef Dean Jespersen har gennemprøvet. På den måde er vi sikre på, at retten fungerer smagsmæssigt og visuelt, og at den kan tilberedes til et stort selskab i den høje kvalitet, vores køkken er kendt for.

Køkkenchef Dean Jespersens sæsonkøkken
Her finder du køkkenchefens anbefalinger til menuer, som passer til enhver årstid. Sæsonanbefalingen er lavet for at sikre råvarer i absolut topklasse. Kontakt os, hvis du har lyst til en ret, der tilhører en anden årstid end den, hvor du skal afholde dit selskab – så tager vi en snak om, hvordan vi kan tilpasse retten, så den passer til din selskabsmenu.

De oplyste priser er pr. person, og for min. 10 kuverter, vi anbefaler menuer til dag og aftenselskaber på 3 retter eller 4 retter

Forretter

Vinter og tidligt forår (jan-feb-mar)
Bagt torsk med ærter, bacon og fiskecreme 103,-
Carpaccio af okse med parmesan og citron 103,-
Fransk ”cæsarkylling” med salat, bacon og parmesan 103,-
Cremet suppe af jordskokker, urteolie og rillette af and 103,-
Carpaccio af kammusling med håndpillede rejer, chiliolie, små salater og mayonnaise 103,-

Forår og forsommer (apr-maj-juni)
Cremet sommersuppe med skaldyr, fisk og lime 103,-
Variation af asparges, skinke og pocheret vagtelæg 103,-
Varmrøget laks med asparges og trøffelrøræg 103,-
Ravioli af hummer med hummercreme og sommergrønt 103,-
Asparges med sauce hollandaise og lakserogn 103,-

Sommer (juli-aug-sep)
Bagt kulmule med røget æble og ventreche 103,-
Salat med skaldyr, sprøde grøntsager og vinaigrett 103,-
Krabbesalat med dild, mango og mild chili 103,-
Bagt rødtunge og kammuslingesouffle med sauce vin blanc og urter 103,-
Skiver af Iberico-skinke med spanske oliven, aioli og sprødt 130,-

Efterår og tidlig vinter (okt-nov-dec)
Bagt kulmule med røget æble og ventreche 103,-
Salat med skaldyr, sprøde grøntsager og vinaigrette 103,-
Krabbesalat med dild, mango og mild chili 103,-
Bagt rødtunge og kammuslingesouffle med sauce vin blanc og urter 103,-
Skiver af Iberico-skinke med spanske oliven, aioli og sprødt 130,-

Forretter uden særlig sæson
Fisketallerken med variation af fisk og skaldyr efter årstiden 103,-
Spansk skinke med sprøde svær, kroket og karsedressing 103,-
Rejecocktail med håndpillede rejer, scampi, mayonnaise og stenbiderrogn 103,-
Carpaccio med parmesan og citron 103,-
Fransk ”cæsar”-kylling med salat, bacon og parmesan 103,-
Tapastallerken med udvalg af pølser, skinker, dip og skaldyr 103,-
Tatar af rå og røget laks med dild og sojaolie 103,-
Vagtel og brissel med polenta og druesky 103,-

Hovedretter

Vinter og tidligt forår (jan-feb-mar)
Kalvemørbrad med cremet jordskok, henkogt tomat, smårødder og rødvinssky 215,-
Bagt torskefilet med stenbiderrogn, skilt fiskesauce og salviegrønt 205,-
Ballontine af fransk kyllingebryst med farseret lår, morkelsauce og brissel 215,-

Forår og forsommer (apr-maj-juni)
Oksemørbrad med cremet spinat, grønne asparges og pommes Anna 215,-
Lammekølle med bagte auberginer, tomater og olivenglace 210,-
Perlehøne med urtefyld, spinatflan og lys pebersauce 205,-
Hellefiskefilet med risotto, spæde ærter og friteret spinat 215,-

Sommer (juli-aug-sep)
Kalvemørbrad med spædt sommergrønt, sprøde ruller, kalvesky og röstikartoffel 225,-
Svinefilet med fennikelrub, sommerkål og pandesky 205,-
Bagt kulmule med skaldyrsragout og syrlige løg 205,-
Lammefilet i timian, lun tomat-squash-crudité, og mild sennepssauce 225,-
Fyldt perlehønebryst med chorizo-souffle, sarte grøntsager fra urtehaven, kartoffelrøsti, svampevariation og lys dijonsky 215,-

Efterår og tidlig vinter (okt-nov-dec)
Oksefilet med spidskål, brisler, svampe og rødvinsglace 205,-
Krondyrsfilet med høstgrønt, pommes rösti og morkelsky 205,-
Variation af and med berberiandebryst, rulle med rillette af andelår, spæde kål, abrikos og kartofler 205,-
Timianbagt hellefiskefilet med smørdampet vintergrønt og hummersauce 205,-

Hovedretter uden særlig sæson
Kalvemørbrad med 5 slags garniture efter årstiden 215,-
Oksemørbrad med årstidens grønt og sauce bordelaise 215,-
Perlehøne med trøffel, fondant-kartoffel, urtegrønt og skysauce 205,-
Kalvesteg stegt som vildt med klassisk tilbehør 205,-

Desserter

Tilmeld dig vores nyhedsbrev

!
!
!

Læs vores privatlivspolitik

Terms and Conditions checkbox is required.
Something went wrong. Please check your entries and try again.
Scroll til toppen