Restaurant

Søndagsmiddag

"Slut ugen af med en dejlig middag med familie og venner!"

Findes der en bedre måde at runde weekenden af på end at nyde en veltilberedt 3-retters menu i godt selskab? Lad os forkæle dig og dine ledsagere med en lækker middag af årstidens friske råvarer, et fristende udvalg af drikkevarer med og uden alkohol og en kop friskbrygget kaffe eller te med sødt og avec – for kun 415 kroner pr. kuvert.

Sådan går det for sig:

Vi åbner dørene præcis kl. 18.00. Ved ankomst bliver du vist til bords, hvor der allerede står brød og isvand. Vi serverer menuen ved bordet i et passende tempo, og du forsyner dig selv med drikkevarer fra baren. Fra kl. 20.30 stiller vi kaffe, te og sødt frem og byder på en avec til kaffen, og præcis kl. 21.30 siger vi tak for i aften.

Søndagsmiddag på Knudhule Badehotel fra kl. 18.00

Følgende er inkluderet i prisen:
3-retters sæsonmenu med brød og smør
Drikkevarer ad libitum: mousserende vin, hvid- og rødvin, dessertvin, øl, sodavand, ugæret druemost og isvand
Kaffe, te, sødt og avec

Kun 415,- pr. person
(børn under 12 år 225,-)

Bestil bord nu på info@knudhule.dk eller på tlf. 86891407.
Du kan tilkøbe overnatning på Knudhule Badehotel i forbindelse med søndagsmiddagen fra 888,- for 2 personer (inklusive morgenmad).
Se mere her..

I december måned tilbyder vi ikke søndagsmiddag, men vi tilbyder Adventsmiddag se link

Tilmeld dig vores nyhedsbrev

Når du bekræfter din tilmelding bekræfter du samtidig at Knudhule Badehotel må sende nyhedsbreve med tilbud og nyheder. Vi holder dine data private, og deler dem kun med tredjeparter, der gør denne ydelse mulig.
Scroll til toppen