Restaurant

Sæsonmenu ”sommer”

Fra d. 1. juli

Aperitif, mousserende & sommerdrinks

Tørre bobler: Crémant de Limoux, Côte Mas, Rosé 89,-
Halv-tørre bobler: Spumante Secco, Bianca vigna, Veneto 89,-
GT: Tanqueray & Fever Tree tonic 95,-
Vi laver også gin tonic med andre gin typer:
Monkey 47 - Plymouth - The Botanist -Tanqueray 10 - Hendricks 115,- pr. stk.
Gin Hass: Tanqueray, mango og lemon-soda 95,-
Aperol Spritz: Prosecco, Aperol og soda 95,-
”Kir Royal” Prosecco og crème de cassis 95,-
Ricard & Soda 65,-
Campari & Soda 65,-
Campari & Tonic 95,-
Dark & Stormy: Angostura, lime og ginger beer 95,-

Sæsonmenu ”Sommer” 2020

Appetitvækker
[Snack med syltet hvid asparges, kikærtepuré, saltmandel og hvidløgssmør]
Appetizer: Pickled white asparagus with, hummus, almonds and garlic butter
~
Starten
[Meunierestegt rødspætte, med ærter, og perleløg og skaldyrsfiskesauce]
Starter: Pan-fried fillet of plaice, with peas, onion and shellfish sauce
~
Mellemspillet
[”Vesterhavssalat” håndpillede rejer, musling, krabbe, små salater, fennikel og mayonnaise]
Second: Shellfish salad with mussels, shrimps, crab, salad and fennel
~
Kødet
[Kalvemørbrad som ballotine, sommerkål, calvadosglace og sprød kartoffelkrokette]
Main: Ballotine of veal tenderloin, summer cabbage, calvados sauce and croquette of potato
~
Osten
[5 oste fra Danmark og Frankrig, med garniture]
Cheese: variation of 5 chesses and garnish
~
Desserten
[Friske bær, skum, marengs, vaniljecreme, saltcreme, hyldeblomstmousse og is]
Dessert: Berries and meringue, vanilla cream, salt cream, ice-cream and elderflower mousse
~
Appetitvækker + 4-retter 399,- pr. kuvert - Appetitvækker + 5-retter 455,- pr. kuvert
4-glas vinmenu 299,- pr. kuvert - 5-glas vinmenu 335,- pr. kuvert
1/2 vinmenu ”drivers” 4-glas 185,- - 1/2 vinmenu ”drivers” 5-glas 199,-

Hele Molevitten: Mousserende, appetitvækker, 5-retter, 5-vine, kaffe, cognac og fyldt chokolade 999,-

Køkkenchefens Dagsmenu

Dagens 2-retters menu

Vores køkkenchef laver hver dag en 2-retters sæsonmenu med fokus på dagsaktuelle råvarer
Det har længe været køkkenchefens ønske at kunne tilbyde en dagsmenu som består af dagsaktuelle råvarer, til en ”god” pris.
Menuen tager udgangspunkt i det dansk-franske køkken som kendetegner køkkenet på Knudhule Badehotel
~
Menuen består af forret og hovedret og koster 275,- pr. kuvert
~
Tilvalg af valgfri dessert for kun 315,- pr. kuvert (3-retter)
Tilvalg af vinmenu til menuen 75,- pr. gl.
Vor restaurantchef afstemmer i samarbejde med køkkenchefen passende vine til menuen

À la Carte aften

Forretter

Bagte og syltede tomater, parmaskinke og mozzarella 100,-
Baked and pickled tomatoes with Parma ham and mozzarella
~
Asparges med pocherede æg og sauce hollandaise 100,- (vegetarisk)
Asparagus with poached egg and sauce hollandaise
~
Hummersuppe med hummerhale og grønt 125,-
Lobster bisque with lobster tail and greens
~
Meunierestegt rødspætte, med ærter, og perleløg og skaldyrsfiskesauce 100,-
Panfried fillet of plaice, with peas, onion and shellfish sauce
~
Carpaccio af okse med trøffelmayonnaise og syltet grønt 100,-
Carpaccio of beef with truffle-mayonnaise and pickled greens
~
”Vesterhavssalat” rejer, musling, krabbe, små salater, fennikel og mayonnaise 100,-
Shellfish salad with mussels, shrimps, crab, salad and fennel

Hovedretter

Fransk bøf med kryddersmør og salat 285,-
Steak “French style” with french-fries and salad
~
Kalvemørbrad som ballotine, sommerkål, calvadosglace og sprød kartoffelkrokette 275,-
Ballotine of veal tenderloin, summer cabbage, calvados sauce and croquette of potato
~
Rødtunge med hollandaise sauce, små kartofler og smågrønt 275,-
Pan fried sole fish, sauce hollandaise, potatoes and vegetables
~
Ravioli med pecorino, parmesan, mandler og æg 150,-
Ravioli with pecorino, parmesan, almonds and egg
~
“Stjerneskud” med dampet og stegt rødspætte, laks, rejer og dressing 199,-
Fried and poached plaice filet, with smoked salmon, shrimps, dressing

Desserter

Friske bær, skum, marengs, vaniljecreme, saltcreme, hyldeblomstmousse og is
Berries and meringue, vanilla cream, salt cream, ice-cream and elderflower mousse
~
Udvalg af is og sorbet 75,-
Selection of sorbet and ice cream
~
Lun chokoladekage med jordbærsorbet og knas 75,-
Warm chocolate cake with strawberry sorbet and crisps
~
Crème Brûlee med kokosis 75,-
Crème Brûlee with coconut ice cream

Ost
5 oste fra Frankrig og Danmark, med garniture 100,-
Variation of 5 chesses and garnish

Børne-menu

Paneret kyllingefilet med pommes frites og små grønt 115,-
Breaded fillet of chicken with French-fries and greens
~
Smørstegt paneret fiskefilet med pommes frites og små grønt 115,-
Pan-fried fillet of plaice with French-fries and greens
~
Børneburger med salat, pommes frites og små grønt 130,-
Beef-burger with salad, dressing and ketchup
~
Børneis med vaniljeis, friske bær og chokoladesauce 65,-
Vanilla ice-cream with fresh berries and chocolate-sauce

 

 

Tilmeld dig vores nyhedsbrev

!
!
!

Læs vores privatlivspolitik

Terms and Conditions checkbox is required.
Something went wrong. Please check your entries and try again.
Scroll til toppen